Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επταθέσια έκδοση για το Jeep Compass (+video)

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επταθέσια έκδοση για το Jeep Compass (+video)

ΝΕΑ

Επταθέσια έκδοση για το Jeep Compass (+video)

ΝΕΑ

Η Jeep Βραζιλίας κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο teaser του crossover με επτά θέσεις. Το ελαφρώς μεγαλύτερο Compass, δεν θα έχει το συνθετικό Grand εμπρός από το όνομά του όπως συνηθίζεται.

Advertisement
Advertisement

Οι επιλογές κινητήρα θα είναι ίδιες με αυτές του Jeep Compass, που κυκλοφορεί ενώ το μοντέλο θα προσφέρεται με κίνηση εμπρός και τετρακίνητο.

Στο video teaser, δεν υπάρχουν πολλά να δείτε εκτός από τη μάσκα και το περίγραμμα των προβολέων, τα οποία είναι ελαφρώς διαφορετικά από αυτά του Compass. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι η πληροφορία που δίνει η Jeep μέσω του teaser. Μια υπόδειξη για το όνομα του οχήματος. Το πρωτότυπο περιέχει στο όνομά του τα γράμματα «ER» κάτι, που αποκλείει τα ονόματα: Grand Compass και Patriot που ήταν τα επικρατέστερα. Δεδομένου ότι τα ονόματα Cherokee και Grand Cherokee χρησιμοποιούνται ήδη, είναι πιθανό το μοντέλο να ονομάζεται Commader . Αυτό θα μπερδέψει την κατάσταση αφού η Jeep πουλά ήδη ένα μοντέλο με αυτό το όνομα στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Ανεξάρτητα από το όνομά του, το μοντέλο θα βασίζεται στο Compass και θα διαθέτει λιγότερο περιπετειώδη εμφάνιση και μακρύτερες πίσω πόρτες. Οι φωτογραφίες κατασκοπείας έχουν επίσης δείξει ένα μεγαλύτερο πίσω μέρος και ανασχεδιασμένες πίσω κολώνες.

Το εσωτερικό θα έχει πολλά κοινά σημεία με το facelifted Compass και αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων 10,25 ιντσών, καθώς και συστήματα ψυχαγωγίας 8,4 και 10,1 ιντσών. Φυσικά, τα μεγάλα νέα είναι η προσθήκη της τρίτης σειράς καθισμάτων που θα κάνει το μοντέλο πιο φιλικό προς την οικογένεια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δοκιμή: Jeep Compass 4xe
Jeep Compass 4xe: Χωρίς καμία παραχώρηση στην ευρυχωρία
Πρώτη δοκιμή: Νέο Jeep Compass 1.3T 150 PS 2WD 6AT

Advertisement