Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass από 288 ευρώ/μήνα

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Jeep Compass από 288 ευρώ/μήνα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass από 288 ευρώ/μήνα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To νέο πρόγραμμα Jeep “Unlimited” σάς φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση του νέου Jeep Compass.

Advertisement
Advertisement

Διαχρονικά τα μοντέλα της Jeep αποτελούν το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV, αλλά και το απόλυτο μέσο απόδρασης.

Περνώντας στην 8η δεκαετία της, η αμερικανική μάρκα προσφέρει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, αλλά και επιλογών εξηλεκτρισμένων εκδόσεων, χάρη στο καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Το πρόγραμμα Jeep “Unlimited” δίνει τη δυνατότητα της επιλογής του μοντέλου –συμβατικού ή Plug-in Hybrid- και της έκδοσης που επιθυμεί ο αγοραστής, με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και εξίσου χαμηλή μηνιαία δόση.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep “Unlimited” έρχεται να υποστηρίξει και τη μετάβαση προς την εξηλεκτρισμένη κίνηση. 

Με την επιλογή GO 4xe η πρωτοποριακή Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe της Jeep γίνεται ακόμα ευκολότερα προσβάσιμη, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαμηλή προκαταβολή, αλλά και χαμηλή μηνιαία δόση.

Advertisement

Συνυφασμένη με την έννοια της ελευθερίας, με το Jeep “Unlimited”, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank, η απόκτηση ενός μοντέλου της μάρκας γίνεται πιο προσιτή, αλλά και με λιγότερες δεσμεύσεις. Έτσι ο αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την έκδοση που επιθυμεί και στη συνέχεια να την αλλάξει με άλλη έκδοση ή και μοντέλο της μάρκας, επιλέγοντας με βάση το πως έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του, χωρίς το άγχος της τιμής μεταπώλησης. Επιλέγοντας ανάμεσα σε συμβατικές και εξηλεκτρισμένες προτάσεις, δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις και βέβαια από το ευέλικτο Renegade, έως το θρυλικό Wrangler, το Jeep “Unlimited” δίνει την απόλυτη ελευθερία επιλογής.

Advertisement

Παράδειγμα χρηματοδότησης
Jeep Compass 1.3 GSE T4 130hp Longitude: Προτεινόμενη λιανική τιμή 25.700 ευρώ
Προκαταβολή 30% ή 7.710 ευρώ, Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο 6,45% , πλέον εισφοράς, (0,60% του Ν.128/75), και διαχειριστικές δαπάνες 295 ευρώ, σύνολο δόσεων 49, (48 ισόποσες των 288 ευρώ και μια ανισόποση 49η, των 8.995 ευρώ), για υπόλοιπο χρηματοδότησης 18.780,69 ευρώ συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ”, αξίας 483,73 ευρώ και “ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ”, αξίας 306,95 ευρώ. Σ.Ε.Π.Ε. 7,83%. Η χρηματοδότηση χορηγείται από την FCA Bank εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέντε τεχνολογίες του νέου Jeep Compass
Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass
Η αποδοτική γκάμα κινητήρων του νέου Jeep Compass

Advertisement