Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι οθόνες του νέου Jeep Compass

Ελλάδα 21:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι οθόνες του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι οθόνες του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

O ψηφιακός κόσμος του νέου Jeep Compass κρατάει τον οδηγό συνδεδεμένο με τον “έξω κόσμο” και -παράλληλα- βοηθάει να μην του αποσπάται η προσοχή από τον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Jeep Compass, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων TFT ενσωματώνει νέα γραφικά, παρέχει ξεκάθαρες και εύκολες στον εντοπισμό ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και της οδήγησης.

Τα τρία κουμπιά για τη λειτουργία του plug-in hybrid συστήματος 4xe, καθώς και η νέα διάταξη των θυρών USB, κάνουν τις λειτουργίες άμεσες και διαισθητικές. Για να μπορείτε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την οδήγησή σας, σε απόλυτο συγχρονισμό με τη διαδρομή σας.

Το νέο Jeep Compass είναι εξοπλισμένο με το σύστημα infotainment 5ης γενιάς Uconnect που διαθέτει οθόνη αφής 10,10 ιντσών Full HD (1920×1200).

Advertisement
Advertisement

Η ασύρματη συνδεσιμότητα, σας επιτρέπει να αναπαράγετε στην οθόνη του αυτοκινήτου το περιεχόμενο του κινητού σας και όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές με:

Υποστήριξη Apple CarPlay για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του iPhone έτσι ώστε να μπορείτε πάντοτε να βασίζεστε στο iPhone σας για την πλοήγηση, την επικοινωνία και τη διασκεδάσή σας στο δρόμο.

Advertisement

-Από πλευράς, το Android Auto στοχεύει και αυτό σε μια εύκολη σύνδεση του smartphone σας στο όχημα και πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές πλοήγησης, πολυμέσων και επικοινωνίας στο δρόμο, ταυτόχρονα ελαχιστοποιώντας τις αποσπάσεις της προσοχής.

Advertisement

Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να αποστείλετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να ακούσετε μουσική, audiobooks ή podcasts, ενώ εξακολουθείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια εξατομικευμένη διασύνδεση ενώ παραμένετε πλήρως συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο χάρη στη νέα δυνατότητα 5G Wi-Fi hotspot (διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος). Εκτελέστε τις εφαρμογές σας και περιηγηθείτε στο μενού με μια απλή σάρωση (swipe) ή χρησιμοποιήστε το drag&drop για άμεση πρόσβαση σε ενότητες. Βελτιώστε την οδηγική σας εμπειρία με την τεχνολογία Tom Tom: το υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησής σας με διαδραστικούς 3D χάρτες, γρήγορα διαισθητικά αποτελέσματα αναζήτησης, άμεση σχεδίαση διαδρομών και ETA (Εκτιμώμενος Χρόνος Άφιξης), ζωντανές ενημερώσεις για την κυκλοφορία και προειδοποιήσεις για κάμερες παρακολούθησης ταχύτητας, τιμές καυσίμου και πληροφορίες καιρού.

Advertisement

Η εμπειρία χρήστη προχωρά ένα βήμα παραπέρα χάρη στην ενσωμάτωση του Amazon Alexa: απλά υποβάλετε ένα φωνητικό αίτημα στη φωνητική υπηρεσία Alexa στο αυτοκίνητό σας και λάβετε ότι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά
Η εύκολη απόκτηση του νέου Jeep Compass
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto