Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι νέες BMW που περιμένουμε στην Ελλάδα το 2019

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέες BMW που περιμένουμε στην Ελλάδα το 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι νέες BMW που περιμένουμε στην Ελλάδα το 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο κυνήγι της πρώτης θέσης στις πωλήσεις των premium κατασκευαστών, η BMW ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στη χρονιά που διανύουμε 7 νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα. Ας δούμε ποια θα είναι αυτά.

Advertisement
Advertisement

Η BMW Σειρά 3 έχει γράψει τις δικές της, χρυσές σελίδες στην ιστορία της βαυαρικής μάρκας και πλέον, μέσα στο Α’ 3μηνο του 2019 θα υποδεχθούμε στη χώρα μας την 7η γενιά του μεσαίου premium μοντέλου.

Με βάση και τις πρώτες μας εντυπώσεις από την οδήγηση της νέας Σειρά 3 στην Πορτογαλία, το αυτοκίνητο έχει κερδίσει σε πολυτέλεια, ασφάλεια και τεχνολογία, ενώ καταφέρνει για μια ακόμη φορά να θέσει τα οδηγικά πρότυπα της κατηγορίας. Από πλευράς κινητήρων, η νέα BMW Σειρά 3 θα προσφερθεί με μοτέρ diesel και βενζίνης σε ισχύ από 150 έως και 374 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το ίδιο διάστημα με τη νέα BMW Σειρά 3, μέσα δηλαδή στον ερχόμενο Μάρτιο, θα λανσαριστεί στη χώρα μας και η νέα Z4. Το γερμανικό ρόουντστερ επιστρέφει αποτελώντας ένα project κοινής εξέλιξης και κατασκευής μεταξύ BMW και Toyota.

Η νέα Z4 είναι φυσικά πισωκίνητη, με πολύ όμορφες γραμμές, μοτέρ βενζίνης 197, 258 και 340 ίππων, αλλά και με στήσιμο που υπόσχεται άκρως «καυτά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές της θα ξεκινούν από τα 56.300 ευρώ.

Advertisement

Ένα ακόμη λανσάρισμα που αναμένουμε μέσα στο Α’ Τρίμηνο της χρονιάς από τη BMW είναι αυτό της X7, της νέας SUV ναυαρχίδας της φίρμας. Η Χ7 διαθέτει επιβλητικές γραμμές, στάνταρ 7θέσιο εσωτερικό με τονισμένη πολυτέλεια, αλλά και μοτέρ βενζίνης από 265 έως και 462 ίππων.

Τα λανσαρίσματα της BMW στη χώρα μας μέχρι τον Μάρτιο ολοκληρώνονται με την παρουσία του ηλεκτρικού BMW i3 με τη νέα, μεγαλύτερη μπαταρία των 120 Ah, η οποία διευρύνει την αυτονομία του σε πάνω από 350 km με μια πλήρη φόρτιση.

Advertisement

Στο 2ο 3μηνο του 2019 στην Ελλάδα θα δούμε αρχικά την ανανεωμένη γενιά του κορυφαίου σεντάν της BMW, της Σειρά 7. Η νέα «7άρα» θα φέρει ακόμη πιο υψηλή τεχνολογία, τονισμένη ασφάλεια, αλλά και τα κορυφαία μοτέρ της φίρμας μεταξύ των οποίων και τον V12 κινητήρα των 585 ίππων.

Μια ακόμη άκρως εντυπωσιακή νέα BMW θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά στο 2ο 3μηνο του 2019. Πρόκειται για τη νέα Σειρά 8 Cabrio, την ανοιχτή εκδοχή της BMW Σειρά 8 Coupe, η οποία διαθέτει μαλακή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Οι κινητήρες της είναι ο 3λιτρος TwinPower Turbo diesel των 320 ίππων, αλλά και ο 4.4 lt. V8 των 530 ίππων για την κορυφαία M850i xDrive.

Advertisement

Στα τέλη του 2019 η BMW θα λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα γενιά της Σειρά 1. Το γερμανικό μικρομεσαίο αναμένεται να αλλάξει την πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται και, για πρώτη φορά στην ιστορία, να αποκτήσει κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Στους κινητήρες της, η νέα Σειρά 1 θα έχει μοτέρ βενζίνης και diesel 1.5 και 2.0 lt. Παράλληλα, στη γκάμα θα βρίσκονται και plug-in εκδοχές, που θα προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και ρύπους. Τα επίσημα στοιχεία του νέου μοντέλου τα αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες, μαζί και με τις πρώτες φωτογραφίες.