Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η επένδυση της ABB στους φορτιστές και την Πράσινη Ανάπτυξη!

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επένδυση της ABB στους φορτιστές και την Πράσινη Ανάπτυξη!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η επένδυση της ABB στους φορτιστές και την Πράσινη Ανάπτυξη!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ABB θέτει τα θεμέλια για το μέλλον της αξιόπιστης και χωρίς εκπομπές ηλεκτρικής κίνησης, προσβάσιμο από όλους, παντού!

Advertisement
Advertisement

Η ABB, μετά από χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή υποδομών φόρτισης, προσφέρει σήμερα μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας wallboxes και ταχυφορτιστών για ηλεκτρικά λεωφορεία και αυτοκίνητα, αναπτύσσοντας υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επόμενης γενιάς, της έξυπνης ηλεκτρικής κίνησης.

H ΑΒΒ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο καλύτερος πρεσβευτής της είναι η ίδια η ιστορία της η οποία μετρά περισσότερα από 130 χρόνια! Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες state-of-the-art τεχνολογίας παγκοσμίως. Ως τέτοια, συντάσσεται διαχρονικά στις απαιτήσεις της κοινωνίας και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Ο λόγος; Μπορεί και τις πληροί στο έπακρό και συχνά διαμορφώνει τις τεχνολογικές εξελίξεις, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση!

Advertisement
Advertisement

Αυτό κάνει και στην εποχή μας, η οποία ορίζεται πλέον από την ηλεκτροκίνηση, την κινητικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Ο απώτερος στόχος είναι η ουσιαστική προστασία τού περιβάλλοντος και η αναστροφή της κλιματικής αλλαγής. Η ABB, δεν ήταν δυνατόν να λείπει από αυτή την προσπάθεια και μάλιστα από το πόστο που της αξίζει: από την πρώτη θέση!

Πάρκαρες; Φόρτισες!
Με τον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης δημιουργείται η ανάγκη για την τοποθέτηση οικιακού φορτιστή ο οποίος να μας εξυπηρετεί στην εύκολη, γρήγορη και ασφαλή φόρτιση του οχήματός μας. Η ABB προσφέρει τους πιο σύγχρονους επιτοίχιους φορτιστές εναλλασσόμενης τάσης (AC wallbox), οι οποίοι διακρίνονται τόσο για την τεχνολογία τους όσο και για τη μίνιμαλ αλλά κομψή σχεδίασή τους, η οποία τους προστατεύει και από βανδαλισμό.

Advertisement

Η τοποθέτησή τους είναι μια εύκολη διαδικασία η οποία δεν απαιτεί να αλλάξει η τοιχοδομή στην οποία θα υπάρχουν. Η ABB, για τη συγκεκριμένη κατηγορία φορτιστών για αυτοκίνητα, διαθέτει δύο τύπους: έναν μονοφασικό ισχύος 7,2 kW και έντασης 32 A και έναν τριφασικό ισχύος έως 22 kW και έντασης 32 A.

Advertisement

Η ABB φροντίζει για την ασφάλεια τόσο του χρήστη του φορτιστή και των παρευρισκόμενων κοντά σε αυτόν όσο και του δικτύου ενέργειας του σπιτιού ή του κτηρίου στο οποίο εγκαθίσταται. Οι επιστήμονες της εταιρείας, οι οποίοι έχουν αναπτύξει την τεχνολογία τους, ενσωματώνουν σε αυτούς συστήματα που προστατεύουν από την υπερένταση, την υπέρταση, ή την υπόταση, από τη διαρροή ενέργειας προς το έδαφος όπως και από το χτύπημα κεραυνού.

Τέλος, επειδή οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πολύ συχνά ή διαρκώς διασυνδεδεμένοι, οι κορυφαίοι φορτιστές τής ABB διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth και WiFi για σύνδεση με smartphone ή τάμπλετ. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών τού εξηλεκτρισμένου ή του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκίνητου μας, όποτε το επιλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ABB: Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα
H ΑΒΒ φορτίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E
Mobility 2021: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με ABB

Advertisement