Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα Leasing: Οι προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας

Ελλάδα 21:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα Leasing: Οι προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα Leasing: Οι προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Tο ενδιαφέρον για το Leasing αυτοκινήτων (χρονομίσθωση) κορυφώνεται τόσο λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις αυτοκινήτων όσο και λόγω του εξηλεκτρισμού και της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Tο leasing είναι μία υπηρεσία χρονομίσθωσης ενός οχήματος, που εξασφαλίζει τη χρήση ενός αυτοκινήτου χωρίς όμως την αγορά και την ιδιοκτησία του με ότι αυτό συνεπάγεται από οικονομικής άποψης.

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως με το leasing o οδηγός δεν ασχολείται κατά κανόνα με την πληρωμή τελών κυκλοφορίας του συτοκινήτου που χρησιμοποιεί, ούτε με τη συντήρηση, το σέρβις ή και την επισκευή του σε περίπτωση που αυτή χρειαστεί, καλύπτεται από μικτή ασφάλεια και υπηρεσίες οδικής βοήθειας, ενώ ανάλογα με την εταιρεία υπάρχουν και πολλές άλλες παροχές που περιλαμβάνονται στα συμβόλαια.

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι πως το leasing, σε αντίθεση ίσως με ότι πιστεύουν αρκετοί, δεν απευθύνεται μόνο σε εταιρείες ή επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να εκμεταλλευθούν τα προνόμια του και να μην δεσμεύονται με την κατοχή ενός αυτοκινήτου. Και βέβαια με την επένδυνση ενός σεβαστού χρηματικού ποσού ή με τη σύναψη ενός μαχροχρόνιου δανείου για την απόκτησή του.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα με το leasing εξασφαλίζεται και η πιο σύντομη παραλαβή του αυτοκινήτου που επιλέγει κανείς σε σχέση με τη μακροχρόνια αναμονή για την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου που ισχύει για την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Η όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη των αναγκών μετακίνησης, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές, έχει οδηγήσει τις εταιρείες που δραστηριοπούνται στο χώρο να προσφέρουν πέρα από τις καθιερωμένες, κλασικές προτάσεις leasing και άλλες σύγχρονες και ακόμα πιο ευέλικτες. Και εξατομικευμένες, προκειμένου ο εκάστοτε πελάτης να επιλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί και τον καλύπτει καλύτερα, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές απαιτήσεις και δυνατότητες.

Advertisement

Όλες αυτές τις προτάσεις λοιπόν μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά και διεξοδικά στα πλαίσια του αφιερώματος του Newsauto, προκειμένου να καταλήξετε σε αυτή που σας ταιράζει καλύτερα.

Advertisement

Φυσικά οι προτάσεις ισχύουν τόσο για τα εξηλεκτρισμένα plug-in υβριδικά μοντέλα όσο και για τα ηλεκτρικά -πρόκειται για το επόμενο μεγάλο βήμα της αυτοκίνησης- που επιφέρουν και οικονομικά πλεονεκτήματα, ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες.