Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Karenta Leasing Αυτοκινήτου: Όλα γίνονται πιο εύκολα, σε ένα σημείο!

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Karenta Leasing Αυτοκινήτου: Όλα γίνονται πιο εύκολα, σε ένα σημείο!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Karenta Leasing Αυτοκινήτου: Όλα γίνονται πιο εύκολα, σε ένα σημείο!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η Karenta, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει τη δυνατότητα leasing σε οποιοδήποτε Volkswagen, Audi ή Škoda επιλέξει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Είτε πρόκειται για εταιρική μίσθωση, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης, η Karenta σας δίνει την πιο συμφέρουσα λύση, αφού όλα ολοκληρώνονται εύκολα και απλά χωρίς κόπο από πλευράς σας.

Με δυνατότητα 0% προκαταβολής, όλα γίνονται σε ένα σημείο: επιλογή του αυτοκινήτου, συμφωνία μίσθωσης, παράδοση και συντήρηση. Ότι καλύτερο και πιο βολικό δηλαδή…

Ταυτόχρονα είναι μεγάλο προνόμιο να έχει κανείς τη δυνατότητα leasing (και πλήρους διαμόρφωσης) όλων των μοντέλων των VW, AUDI, SKODA και VW Επαγγελματικά.  Και παράλληλα και την καλύτερη δυνατή συντήρηση από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Karenta.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά πέρα από το Leasing των συμβατικών αυτοκινήτων υπάρχει και το Leasing των ηλεκτρικών, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν το μέλλον των μετακινήσεων μας. Για τα EVs (Electric Vehicles) προσφέρονται από την Karenta όλα τα παραπάνω προνόμια και επιπλέον δίνεται δωρεάν οικιακός φορτιστής μαζί μάλιστα με τη μελέτη εγκατάστασης.

Έτσι αξιοποιείται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Karenta στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τόσο σε ότι αφορά την ενημέρωση του υποψήφιου χρήστη τους όσο και στο service και τη γενικότερη φροντίδα τους.

Advertisement

Επίσης ένα ακόμα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο, ειδικά την περίοδο που διανύουμε με τους μεγάλους χρόνους παράδοσης λόγω της έλλειψης των ημιαγωγών που προβληματίζει όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι η ύπαρξη ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Επιπρόσθετα στις παροχές της Karenta leasing περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ασφάλιση του οχήματος αλλά και η 24η Οδική Βοήθεια μέσω της Allianz, το αυτοκίνητο αντικατάστασης (του VW Group), τα γνήσια εργοστασιακά ανταλλακτικά, αλλά και τα premium ελαστικά αντικατάστασης που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε όλη την περίοδο χρήσης του αυτοκινήτου.

Advertisement

Πως μπορεί κανείς να μισθώσει ένα αυτοκίνητο;

Είναι πολύ απλό, καθώς αρκεί να επισκεφθεί ένα κατάστημα Karenta ή να συμπληρώσει την online φόρμα και να ζητήσει μία προσφορά leasing για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει.

Γιατί να επιλέξει κανείς την Karenta για leasing αυτοκινήτου;
Πέρα από όσα προαναφέρθηκαν ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος είναι το ότι οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Karenta βρίσκονται δίπλα στον πελάτη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Από την επιλογή του αυτοκινήτου, τη συμφωνία μίσθωσης, την παράδοση έως και τη συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.

Advertisement

Τι καλύπτει το μηνιαίο μίσθωμα;

Το μηνιαίο μίσθωμα καλύπτει ουσιαστικά τα πάντα: την ασφαλιστική κάλυψη, την προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή, την αλλαγή ελαστικών με επιλογή σε 40.000 χλμ.,  τα τέλη κυκλοφορίας, την οδική βοήθεια, όπως επίσης και το αυτοκίνητο αντικατάστασης όποτε χρειαστεί. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο δεν περιλαμβάνεται ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ), το κόστος των καυσίμων, τα πρόστιμα λόγω τυχόν παραβάσεων του Κ.Ο.Κ ή άλλες χρεώσεις.

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-9981800
Website: www.karenta.gr/leasing/
Facebook: www.facebook.com/karentahellas/
Instagram: www.instagram.com/karenta_cars/