Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Easy Rental: Με εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Easy Rental: Με εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Easy Rental: Με εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η Easy Rental είναι μία ελληνική εταιρεία leasing αυτοκινήτων που λειτουργεί με επιτυχία στην αγορά από το 2003. Η αξιοπρέπεια και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες την χαρακτηρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία έχει έδρα το Ηράκλειο Αττικής αλλά εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ανταπόκριση στις εκάστοτε απαιτήσεις του καταναλωτή θεωρείται δεδομένη.

Η Easy Rental διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών με περισσότερα από 30 εξειδικευμένα συνεργεία πανελλαδικά που εγγυώνται μία ασφαλή και άνετη οδηγική εμπειρία σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του αυτοκινήτου σας.

Advertisement
Advertisement

H ομάδα της Easy Rental αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και νέους, ορεξάτους ανθρώπους που αγαπάνε τον χώρο του αυτοκινήτου και έχουν διάθεση να σας εξυπηρετήσουν και να σας καθοδηγήσουν καθ’ όλη τη διαδικασία απόκτησης του καινούριου σας αυτοκινήτου leasing.

Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει την Easy Rental έναντι άλλων εταιρειών leasing;

Γιατί με πάνω από 100 διαθέσιμα μοντέλα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, με πολλά από αυτά ετοιμοπαράδοτα ή άμεσα διαθέσιμα, πολύ απλά θα βρείτε το αυτοκίνητο που ψάχνετε.

Advertisement

Ακόμα, η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και η διάθεση των ανθρώπων της να σας καθοδηγήσουν καθ όλη τη διαδικασία μίσθωσης και χρήσης του αυτοκινήτου είναι στοιχεία που δύσκολα βρίσκει κανείς σε μεγαλύτερες, πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου.

Advertisement

Παράλληλα, η Easy Rental προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνονται στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα:
● Μικτή Ασφάλεια
● Συντήρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
● Αλλαγή ελαστικών
● Οδική βοήθεια 24/7
● Πληρωμένα Τέλη Κυκλοφορίας
● Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση που το δικό σας χρειαστεί να μείνει στο συνεργείο
● Πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργείων συνεργατών της Easy Rental
● Δυνατότητα προσωρινού αυτοκινήτου (pre-delivery)

Για να δείτε όλες τις προσφορές ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ως εξής:
Λεωφόρος Πλαπούτα 139, 14121 Νέο Ηράκλειο
τηλ. 2106122550
www.easyrental.gr
www.facebook.com/easyrentalgreece