Live Κίνηση
Περισσότερα
SKODA_KAMIQ_2023

Το Skoda Kamiq οριοθετεί την κλάση των B-SUV

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Kamiq οριοθετεί την κλάση των B-SUV

SKODA_KAMIQ_2023

Το Skoda Kamiq οριοθετεί την κλάση των B-SUV

SKODA_KAMIQ_2023

Το νέο και πολυτάλαντο Skoda Kamiq αποτελεί ξεκάθαρα την πιο ολοκληρωμένη επιλογή της κατηγορίας του στην ελληνική αγορά. Τα ισχυρά εφόδια του δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο compact SUV στην γκάμα της Skoda αποτελεί μία μοναδική συνύπαρξη ενός εκλεπτυσμένου και μοντέρνου design με πρακτικές λύσεις και πληθώρα τεχνολογιών, δημιουργώντας ένα σύνολο που όχι μόνο αρέσει αλλά χαρακτηρίζεται επίσης και από την κορυφαία του απόδοση σε όλους τους επιμέρους τομείς.

Βασισμένο πάνω στη δοκιμασμένη πλατφόρμα του γκρουπ VW ΜQB-A0, διαθέτει τις βάσεις για ένα πολύ στιβαρό και δεμένο αυτοκίνητο μεγάλης αντοχής, το οποίο παράλληλα μπορεί να εφοδιαστεί με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τεχνολογίες για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Skoda Kamiq συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις κλασικές αξίες αυτής της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις ψηλά τοποθετημένες θέσεις για τους επιβάτες, με την ευελιξία ενός ενός compact σε διαστάσεις αμαξώματος. Και όλα αυτά κάτω από ένα πολύ όμορφο αμάξωμα, με τις χαρακτηριστικές γραμμές της Skoda να έχουν αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο και νεανικό πρόσωπο.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι στιβαρές λεπτομέρειες και οι μεγάλοι τροχοί των 16 έως 18 ιντσών προσδίδουν στο Kamiq μια επιβλητική εμφάνιση. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι χωριστοί προβολείς στο εμπρός μέρος, με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα τα οποία μπορούν να είναι και τεχνολογίας Full LED σε κάποιες εκδόσεις.

Advertisement

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει Lane Assist (Υποβοήθηση Λωρίδας), Front Assist με City Emergency Brake και Predictive Pedestrian Protection (Εμπρός Υποβοήθηση με Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης στην πόλη και Προληπτική Προστασία Πεζών) καθώς και Multi-Collision Brake (Πέδηση Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων).

Το ψηφιακό υπόβαθρο του Kamiq είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit και μεγάλη οθόνη πολυμέσων έως και 9,2 ιντσών με πληθώρα λειτουργιών και χρηστικά μενού για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου. Το Kamiq είναι πάντα συνδεδεμένο και online χάρη σε μια ενσωματωμένη LTE eSIM, ενώ παρέχεται και δυνατότητα για λειτουργία με φωνητικές εντολές.

Advertisement

Ανακαλύψτε εδώ το νέο Skoda Kamiq

Το νέο Kamiq προσφέρεται με πολλές επιλογές σε κινητήρες. Ο τρικύλινδρος TSI του 1,0 λίτρου αποδίδει 90 και 110 ίππους, και διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ή έξι σχέσεων αντίστοιχα. Η πιο ισχυρή επιλογή είναι ο 1,5 TSI με τους 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις.

Advertisement

Στην πλούσια γκάμα υπάρχει και η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και οικονομική στην λειτουργία της έκδοση με διπλό καύσιμο, βενζίνη και φυσικό αέριο, με τον 1.0 TSI να αποδίδει 90 ίππους. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6d-TEMP.

Σε δύο επίπεδα εξοπλισμού και με ιδιαίτερα πλούσιο πακέτο ακόμα και από την βασική έκδοση, το Kamiq προσφέρει επίσης και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης ή αναβάθμισης και εμπλουτισμού του με έξτρα στοιχεία, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και το lifestyle και του πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Λοιπόν, τώρα, όποιος αναζητά το πιο ολοκληρωμένο με πολύπλευρο μάλιστα χαρακτήρα αυτοκίνητο στα B-SUV, το Skoda Kamiq δίνει ευθέως την πιο ξεκάθαρη και σίγουρη απάντηση, και κυρίως, χωρίς ναι μεν αλλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Kamiq: Το πιο πλήρες compact SUV
Skoda Kamiq: 10+1 σημεία που το κάνουν να ξεχωρίζει
Skoda Kamiq: Το urban crossover με το ξεχωριστό στιλ