Live Κίνηση
Περισσότερα
SKODA 2022

Skoda Kamiq: Ποιοτικό και πρακτικό σαλόνι

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq: Ποιοτικό και πρακτικό σαλόνι

SKODA 2022

Skoda Kamiq: Ποιοτικό και πρακτικό σαλόνι

SKODA 2022

Το νέο Skoda Kamiq διαθέτει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού και ανέσεων, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και έξυπνες ιδέες, δημιουργώντας ένα σαλόνι που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Mετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα μεγαλύτερα Kodiaq και Karoq, η Skoda συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στον χώρο των SUV, αυτή τη φορά στο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο κομμάτι της αγοράς.

Το πρώτο compact SUV της εταιρίας ονομάστηκε Kamiq και από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του ξεχώρισε για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την κορυφαία πρακτικότητα, τους μεγάλους χώρους και την πληθώρα τεχνολογιών που το καθιστούν ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και απόλυτα λειτουργικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Κύριος πόλος έλξης του νέου Skoda Kamiq είναι το σαλόνι του. Εκεί η Skoda, ακολουθώντας την πρόσφατη κατασκευαστική της φιλοσοφία, καταφέρνει να εξασφαλίζει τους κορυφαίους χώρους για την κατηγορία των compact SUV, παρά το γεγονός ότι το μέγεθος του αμαξώματος παραμένει συμπαγές και εύκολο στην οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Για τον σχεδιασμό του εσωτερικού, στην ομάδα του οποίου υπήρξε και το ελληνικό “χέρι” του Δημήτρη Δαρκούδη, η εταιρία φρόντισε να εξασφαλίσει μία ιδιαίτερα καλαίσθητη αλλά και μοντέρνα αισθητική, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητα για τους επιβάτες.

Η βάση των καθισμάτων είναι ψηλά τοποθετημένη με αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η είσοδος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να υπάρχει άπλετη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις από τα μεγάλα πλευρικά παράθυρα.

Advertisement

Η μεγάλη ευρυχωρία για τα δεδομένα της κατηγορίας αντανακλάται στους αριθμούς που ανακοινώνει η ίδια η Skoda, με το εσωτερικό ύψος στο πίσω μέρος να φθάνει στα 1.003 χιλιοστά, το πλάτος στα 1.425 χιλιοστά, ενώ ο χώρος για τα γόνατα είναι στα 73 χιλιοστά, τιμές ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Advertisement

Το πορτ-μπαγκάζ φθάνει τα 400 λίτρα που μπορούν να αυξηθούν στα 1.395 λίτρα με την ασύμμετρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 60:40. Το πίσω κάθισμα μάλιστα μπορεί να διαθέτει και κεντρικό υποβραχιόνιο.

Μία έξτρα δυνατότητα που αυξάνει ακόμα την πρακτικότητα είναι το ότι η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί, επιτρέποντας την μεταφορά μεγάλων σε μήκος αντικειμένων που φθάνουν έως και τα 2.447 χιλιοστά.

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν δεκάδες χώροι για αποθήκευση μικροαντικειμένων, που η συνολική τους χωρητικότητα φθάνει στην κορυφαία τιμή των 26 λίτρων.

Η Skoda έδωσε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, διαθέτοντας μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και στις επενδύσεις των εμπρός θυρών, οι οποίες δημιουργούν ένα περιβάλλον εξαιρετικής ποιότητας και ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επενδύσεις για τα καθίσματα, και αρκετοί συνδυασμοί στον διάκοσμο, έτσι ο κάθε αγοραστής να βρει τον ιδανικό συνδυασμό για το αυτοκίνητό του.

Το ψηφιακό πακέτο που συνοδεύει το Skoda Kamiq είναι πολύ σύγχρονο και άψογα εκτελεσμένο, καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα Virtual Cockpit των 10,25 ιντσών καθώς και με κλιματισμό Climatronic, ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός, θερμαινόμενο παρμπρίζ και τιμόνι.

Υπάρχει επίσης σύστημα keyless entry για την εύκολη είσοδο στο αυτοκίνητο καθώς και πολλές έξυπνες ιδέες με την ονομασία Simply Clever οι οποίες εξασφαλίζουν την άνεση και την λιγότερο αγχωτική συνύπαρξη με το αυτοκίνητο σε καθημερινές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Kamiq G-TEC: Πολυτάλαντο και με απίστευτη οικονομία
Συγκριτική δοκιμή: Renault Captur 1.0 TCe LPG vs Skoda Kamiq 1.0 G-TEC
Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τα Skoda Scala και Kamiq