Live Κίνηση
Περισσότερα
SKODA 2022

Skoda Fabia: Με χώρους και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Fabia: Με χώρους και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

SKODA 2022

Skoda Fabia: Με χώρους και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

SKODA 2022

Με τη νέα Fabia η Skoda δεν αναβάθμισε μόνο την σχεδιαστική της ταυτότητα στην μικρή κατηγορία, αλλά παράλληλα δημιούργησε και ένα αυτοκίνητο πρότυπο σε ότι αφορά τους χώρους και τις ανέσεις για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Skoda Fabia βρίσκεται πλέον αναμέσά μας, δείχνοντας τα τεράστια βήματα εξέλιξης που έχει κάνει η τσέχικη εταιρία όχι μόνο στον τομέα του design αλλά και στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου με κορυφαίες τεχνολογίες και ανέσεις που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες και πιο ακριβές κατηγορίες.

Η ευρυχωρία και η ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σαλόνι της νέας Fabia είναι ίσως το πιο δυνατό χαρτί του αυτοκινήτου, καθώς παρά τις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Με την υιοθέτηση της πλατφόρμας MQB A0 η νέα Fabia μεγάλωσε σε διαστάσεις, φθάνοντας στα 4,11 μέτρα σε μήκος και με μεταξόνιο στα 2,56 μέτρα, οι χώροι για τους επιβάτες έχουν μεγαλώσει σημαντικά, όντας πλέον στην κορυφή της κατηγορίας του.

Αντίστοιχα κορυφαίος είναι και ο χώρος των αποσκευών που ξεκινά από τα 380 λίτρα και φθάνει έως τα 1.190 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και επιπλέον 50 λίτρα από τους διάσπαρτους χώρους για μικροαντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο σαλόνι και κάνουν ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητα του οδηγού.

Advertisement

Παράλληλα με τους μεγάλους χώρους η Skoda προσφέρει και στην Fabiaμία σειρά από πρακτικές λύσεις simply clever όπως για παράδειγμα η θήκη για ομπρέλα η οποία βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης έξυπνες ιδέες στην διαμόρφωση του σαλονιού όπως η αφαιρούμενη ποτηροθήκη η οποία τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα για εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό, η θύρα USB-C η οποία είναι τοποθετημένη στο πάνελ οροφής, το σύστημα διχτυών που ασφαλίζει σταθερά τα αντικείμενα στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ, ο ευέλικτος και πρακτικός χώρος αποθήκευσης που προσαρμόζεται στις πλαϊνές θήκες, οι διπλές τσέπες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων για την φύλαξη κινητών τηλεφώνων, τα άγκιστρα στις πλάτες των πίσω καθισμάτων για την ασφάλιση παιδικών καθισμάτων κ.ά.

Οι έξυπνες ιδέες δεν σταματούν μόνο στην αξιοποίηση των διατιθέμενων χώρων, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμα συστήματα για την διευκόλυνση του οδηγού.

Advertisement

Παρέχονται αυτόματα αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, σύστημα KESSY για είσοδο χωρίς κλειδί, θήκη για ασύρματη φόρτιση των κινητών τηλεφώνων στην οποία υπάρχουν και δύο θύρες USB-C, χώρος αποθήκευσης στο κεντρικό τούνελ, αεραγωγοί και USB στο πίσω τμήμα και πολλά ακόμα.

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η νέα Fabia είναι γεμάτη από έξυπνες και πρακτικές ιδέες, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του οδηγού και την άνετη μετακίνησή του χωρίς άγχος και με την μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση.

Η νέα Fabia βάζει πλέον τον πήχη στην κατηγορία σε ό,τι έχει να κάνει με την άνεση και την απόλαυση του ταξιδιού, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ποιότητας και ευρυχωρίας που αγγίζει μεγαλύτερες και πιο ακριβές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Fabia: Νεανικό στιλ και κορυφαία λειτουργικότητα
Skoda Fabia Monte Carlo: Με σπορ διάθεση
Η νέα Skoda Fabia στο Golden Hall