Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η νέα Skoda Fabia στο Golden Hall

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Skoda Fabia στο Golden Hall

ΑΓΟΡΑ

Η νέα Skoda Fabia στο Golden Hall

ΑΓΟΡΑ

Μία στην κυριολεξία μοναδική νέα Skoda Fabia φιλοξενείται εδώ και λίγες ημέρες στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι

Advertisement
Advertisement

Η πανελλήνια πρεμιέρα της στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar-Skoda, είναι προγραμματισμένη για το τέλος Μαρτίου

Mε μήκος 4,11 μ. είναι από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία της ενώ ο χώρος αποσκευών έχει ανέβει στα 380 λίτρα. Το μοντέλο διαθέτει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή ανάμεσα στον ανταγωνισμό (Cd = 0,28), είναι κορυφαίο σε ευρυχωρία, με σύγχρονο, εμπνευσμένο design, επιπλέον χαρακτηριστικά άνεσης και πολλά προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Πιο σημαντικά από αυτά, οι έως και εννέα αερόσακοι (ανάμεσά τους και για τα γόνατα του οδηγού) καθώς και το Travel Assist, για ημιαυτόνομη οδήγηση (Επιπέδου 2) για ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι στάνταρ τεχνολογίας LED ενώ προαιρετικά διατίθενται και full LED.

Advertisement
Advertisement

Με τις κλασικές και παραδοσιακές αξίες της μάρκας, όπως η σχέση ποιότητας/τιμής, τα υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και μια πληθώρα χαρακτηριστικών Simply Clever, η νέα Skoda Fabia αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της.

Θα είναι εξ αρχής διαθέσιμη στα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η Monte Carlo. Ήδη η εισαγωγική έκδοση Active είναι πλούσια εξοπλισμένη, μεταξύ άλλων διαθέτει LED προβολείς και φώτα ημέρας, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων SWING 6,5 ιντσών με Bluetooth, Smart Link λειτουργία σύνδεσης εφαρμογών smartphone, κλιματισμό και συστήματα υποβοήθησης οδηγού Front Assist, Lane Assist και Driver Alert System.

Advertisement

Σε επίπεδο κινητήρων η νέα Skoda Fabia θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αρχικά με επιλογή ανάμεσα σε έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 MPI με ισχύ  80 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων και έναν τετρακύλινδρο άμεσου ψεκασμού 1.0 TSI με ισχύ 110 ίππων. Ο δεύτερος, διατίθεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων είτε με αυτόματο DSG 7-σχέσεων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται και η νέα Skoda Fabia Monte Carlo
Στην Ελλάδα η νέα Skoda Fabia (+τιμές)
Skoda Fabia: Πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP