Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Το νέο Renault Captur διαθέτει πληρέστατη γκάμα

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Renault Captur διαθέτει πληρέστατη γκάμα

RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Το νέο Renault Captur διαθέτει πληρέστατη γκάμα

RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Το νέο Renault Captur, το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία του στην Ευρώπη, αποτελεί το μέτρο στην κατηγορία των κορυφαίων B-SUV για πολλούς λόγους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Captur βασίζεται στη νέα, αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B του Groupe Renault και προσφέρεται με την πιο πλούσια γκάμα κινητήρων της αγοράς με προεξέχουσες τις LPG και υβριδικές (mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid).

Ο πρωτοπόρος στην κατηγορία των compact SUV (B-SUV), το Captur, από την ημέρα που πρωτοπαρουσιάστηκε έχει πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο αυτοκίνητα σε 90 χώρες. Έτσι, έγινε πολύ γρήγορα το best-seller της κατηγορίας, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Captur επανέρχεται εντελώς καινούριο, ενισχύοντας ταυτόχρονα το κορυφαίο DNA του, στο οποίο οφείλει την επιτυχία του. Το νέο μοντέλο βασίζεται στη νέα, αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B του Groupe Renault, που του επιτρέπει να είναι εξηλεκτρισμένο, πάντα δικτυωμένο και εξοπλισμένο με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Αξιοποιώντας τη νέα πλατφόρμα του, προσφέρεται με την πιο πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων της αγοράς, αφού εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG), ενώ, είναι διαθέσιμο τόσο στην επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση E-TECH Hybrid Plug-in όσο και στις ήπια υβριδικές αλλά και αμιγώς υβριδικές.

Advertisement

To νέο Captur διατίθεται με το νέο 3κύλινδρο turbo κινητήρα 1.0 TCe 100 LPG, που είναι διπλού καυσίμου, καταναλώνοντας βενζίνη και υγραέριο. Το σύνολο προσφέρει αναβαθμισμένη απόκριση στο γκάζι, έχοντας μέγιστη ροπή 170 Nm, που είναι διαθέσιμα μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. χαρακτηριστικό που τον καθιστά ικανό για ποικιλία οδηγικών συνθηκών, ενώ, έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων CO2 (περίπου 8% χαμηλότερους ρύπους, από τον αντίστοιχο κινητήρα βενζίνης).

Advertisement

Γνωρίστε εδώ το Renault Captur

Η ενσωμάτωση του συστήματος υγραεριοκίνησης στο Captur είναι μία διαδικασία που λαμβάνει χώρα κατευθείαν στο εργοστάσιο κατασκευής του μοντέλου. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός εργοστασιακού τελικού προϊόντος που διέπεται από τα ίδια πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας, όπως και κάθε άλλου που βγαίνει από τις γραμμές παραγωγής της Renault.

Advertisement

Ο turbo κινητήρας βενζίνης TCe 100 LPG του νέου Renault Captur είναι σχεδιασμένος από την αρχή για να δουλεύει και με LPG. Παράλληλα, η δεξαμενή του υγραερίου είναι φτιαγμένη από ατσάλι υψηλής αντοχής και τοποθετημένη στο χώρο που, στις απλές εκδόσεις, τοποθετείται ο εφεδρικός τροχός (ρεζέρβα), χωρίς να επηρεάζει τη χωρητικότητα του διαμερίσματος των αποσκευών.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία των προϊόντων της, η Renault προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών σε όλες τις εκδόσεις του νέου Captur που καίνε υγραέριο, που συνδυάζεται με παροχή 3 ετών δωρεάν οδικής βοήθειας. Το επίσης μεγάλο πλεονέκτημα βέβαια του νέου Captur LPG εκτός από την πραγματικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, είναι και η τεράστια συνολική αυτονομία που αγγίζει τα 1.200 χιλιόμετρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mε Renault Captur LPG στην Κερκίνη: 2.000 χιλιόμετρα με υγραέριο (+video)
Το Renault Captur LPG προσφέρει λύσεις οικονομίας
Renault Captur E-Tech Plug-in: Ορόσημο τεχνολογίας