Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Το Renault Captur LPG προσφέρει λύσεις οικονομίας

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Renault Captur LPG προσφέρει λύσεις οικονομίας

Renault 2022-1

Το Renault Captur LPG προσφέρει λύσεις οικονομίας

Renault 2022-1

Οι υψηλές τιμές των καυσίμων για τις καθημερινές μετακινήσεις έχουν στριμώξει πλέον αφόρητα τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Κι όμως, τo νέο Renault Captur LPG ευτυχώς έχει σήμερα διαφορετική άποψη…

Advertisement
Advertisement

Επί της ουσίας ευπρόσδεκτες λύσεις στα παραπάνω έρχεται να δώσει ένα χαρισματικό γαλλικό B-SUV, το οποίο από την πρώτη κιόλας γενιά έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για το πως πρέπει να φτιάχνονται τα μικρά συμπαγή SUV.

Ο λόγος για το Renault Captur, το οποίο στη νέα του εκδοχή αποτελεί ότι πιο πλήρες και πληθωρικό έχει να επιδείξει η κατηγορία του, συνδυάζοντας ποιότητα και ανέσεις μεγαλύτερου αυτοκινήτου με προσιτή τιμή και κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Captur λοιπόν προσφέρεται σε έκδοση με διπλό καύσιμο όπως μας έχει συνηθίσει η Renault τα τελευταία χρόνια. Μπορεί δηλαδή να καταναλώνει και βενζίνη και το κατά πολύ φθηνότερο υγραέριο (LPG) βοηθώντας έτσι τον ιδιοκτήτη του να περιορίσει δραστικά τα λειτουργικά έξοδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για έναν οδηγό που κάνει κατά μέσο όρο 15.000 χιλιόμετρα τον χρόνο, το όφελος με τις σημερινές τιμές των καυσίμων μπορεί να αγγίξει και τα 1.000 ευρώ ετησίως, καθιστώντας έτσι την επιλογή της συγκεκριμένης έκδοση μονόδρομο για όποιον θέλει την πιο οικονομική λειτουργία.

Advertisement

Ο κινητήρας του ενός λίτρου έχει εξελιχθεί ειδικά για την καύση και υγραερίου, έτσι η απόδοσή του δεν διαφοροποιείται καθόλου σε σχέση με την λειτουργία του με βενζίνη, όντας το ίδιο αθόρυβος και πολιτισμένος είτε με το ένα καύσιμο είτε με το άλλο. Στην πράξη αποδεικνύεται ιδιαίτερα ελαστικός από χαμηλά, ενώ παραμένει οικονομικός και χωρίς θόρυβο στο μακρινό ταξίδι.

Η Renault εξέλιξε το σύστημα υγραεριοκίνησης, το οποίο τοποθετείται από το εργοστάσιο στο Captur. Στοιχείο σημαντικό τόσο σε ότι αφορά την αξιοπιστία του συστήματος όσο και την ασφάλεια που αυτό παρέχει στον χρήστη. Από εκεί και πέρα, η δεξαμενή για το υγραέριο είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής χάλυβα, ενώ, παρέχονται και πολλές ασφαλιστικές δικλίδες.

Advertisement

Μάλιστα, η Renault καλύπτει και την έκδοση αυτή με το εργοστασιακό υγραέριο (LPG), με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις που ισχύουν και για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας με τους κινητήρες βενζίνης, οπότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε παν ενδεχόμενο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι αρετές του νέου Renault Captur δεν έχουν τέλος…
Mε Renault Captur LPG στην Κερκίνη: 2.000 χιλιόμετρα με υγραέριο (+video)
Renault Captur LPG: Το απόλυτο compact SUV και στην οικονομία