Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Το χρηματοδοτικό της Renault σέβεται τον αγοραστή

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το χρηματοδοτικό της Renault σέβεται τον αγοραστή

Renault 2022-1

Το χρηματοδοτικό της Renault σέβεται τον αγοραστή

Renault 2022-1

Για τη Renault είναι ζήτημα τιμής η αρμονική σχέση με τους πελάτες της. Κάτι που ξεκινά να οικοδομείται από την έξυπνη χρηματοδότηση που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να αποκτήσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του.

Advertisement
Advertisement

Το best seller Renault Clio, το απόλυτο crossover Renault Captur και το εντυπωσιακό κουπέ-SUV Renault Arkana, διατίθενται σε υβριδικές και θερμικές εκδόσεις. Έτοιμα να γίνουν δικά σας μέσω των προνομιακών χρηματοδοτήσεων της Renault.

Εκτός αυτών, το Renault Twingo, το πιο ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, καθώς και το Renault Megane, το οικογενειακό ορόσημο στην κατηγορία του, συμπληρώνουν ιδανικά την πιο ολοκληρωμένη γκάμα αυτοκινήτων που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Renault, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά του αυτοκινήτου, καινοτομεί και κάνει την απόκτηση του επόμενου αυτοκινήτου σας, ακόμα πιο εύκολη. Όχι βέβαια με λόγια αλλά με πράξεις.

Σημειώστε λοιπόν πως με το πρόγραμμα «Δέσμευση Τιμής» είστε σίγουροι ότι η λιανική τιμή του αυτοκινήτου που παραγγέλνετε σήμερα θα είναι ίδια μέχρι τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Μόνο η Renault μπορεί να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο.

Advertisement

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της Renault, βενζίνης, πετρελαίου, LPG αλλά και υβριδικά. Ό,τι κι αν επιθυμείτε, το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά την πιο σύγχρονη γκάμα μοντέλων και να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Renault από 177 ευρώ το μήνα και με το πρόγραμμα «Δέσμευση τιμής» που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η Renault στέκεται δίπλα στο κοινό της επιλέγοντας για αυτό τα πιο ευέλικτα και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα. Για παράδειγμα το Renault Clio 1.0 SCe 65hp AUTHENTIC που κοστίζει 17.990 ευρώ, μπορεί να γίνει δικό σας με προκαταβολή 35% (6.296,50€), επιτόκιο 6,5% (+0,6%), διάρκεια 84 μήνες, έξοδα φακέλου 270€ και τέλος, ΣΕΠΠΕ : 7,48%.

Advertisement

https://www.renault.com.gr/discover/price.html

H TEOREN MOTORS, ως μέλος των επιχειρήσεων Β. Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τη Renault στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση.
Η Renault είναι κορυφαίο όνομα στον χώρο του αυτοκινήτου παγκοσμίως, με πλήρη και ανανεωμένη γκάμα προϊόντων, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα, την τεχνολογία και την ασφάλεια.

Advertisement

Στόχος της επιχειρηματικής οικογένειας Βασίλη Θεοχαράκη, είναι να αναπτύξει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό για τη Renault στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αλλάζουν τα σχέδια της Renault για τα ηλεκτρικά της
Δοκιμή: Renault Captur Hybrid 1.3 TCe 140 EDC
Σαρωτική η Renault στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα