Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Renault Twingo: Δίνει «χρώμα» στη ζωή σας!

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Twingo: Δίνει «χρώμα» στη ζωή σας!

Renault 2022-1

Renault Twingo: Δίνει «χρώμα» στη ζωή σας!

Renault 2022-1

Η Renault συνεχίζει την μεγάλη παράδοση στην δημιουργία μοναδικών μικρών αυτοκινήτων, με το Twingo να αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό σύγχρονου στιλ και κορυφαίας πρακτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Twingo έχει καταγραφεί στην ιστορία της Renault αλλά και της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας ως μία από τις πιο χαρισματικές στιγμές των προηγούμενων δεκαετιών.

Ένα μικρό και γεμάτο στιλ μικρό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο ομόρφυνες τις πόλεις και τις ζωές των ιδιοκτητών του.

Και παράλληλα αποτέλεσε ένα υπόδειγμα σχεδιαστικής ευρηματικότητας σε ότι αφορά την πρακτικότητα και την ικανότητά του να ξεπερνά το μικρό του μέγεθος και να εξασφαλίζει μεταφορικές ικανότητες μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά του Twingo παραμένουν αμετάβλητα και στη νέα γενιά του που βρίσκεται στην αγορά. Μόνο που όλα είναι ακόμα πιο τονισμένα, τόσο σε ότι αφορά την μοδάτη εμφάνισή του όσο και σε ότι έχει να κάνει με την πρακτικότητα και το σύγχρονο τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Η νέα μάσκα, με τα φώτα LED και τις ζάντες 16 ιντσών σε πολύ μοντέρνο σχέδιο δημιουργούν ένα φινετσάτο αλλά και ιδιαίτερα χαριτωμένο αυτοκίνητο που ξεχωρίζει αμέσως και δίνει έναν άλλο τόνο στις αστικές μετακινήσεις.

Advertisement

Η γαλλική κομψότητα βρίσκεται στο απόγειό της χάρη και στα ζωηρά χρώματα, αλλά και στα τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, μέσω των οποίων ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει το Twingo που ταιριάζει περισσότερο στο lifestyle του.

Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος και τον προφυλακτήρα κάνουν το Twingo να δείχνει πιο φαρδύ, ενώ στοιχεία από χρώμιο στο αμάξωμα του προσθέτουν ακόμα περισσότερους “πόντους” κομψότητας και στιλ.

Advertisement

Μία ακόμα παράμετρος που έχει τεράστια σημασία στο ανανεωμένο Twingo είναι ότι έγινε πιο αεροδυναμικό κάτι που εξασφαλίζει χαμηλότερο θόρυβο κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και μειωμένη κατανάλωση. Είναι επίσης και 10 χιλιοστά πιο χαμηλό, στοιχείο που βελτιώνει την οδηγική του συμπεριφορά.

Εξίσου χαριτωμένο αλλά και πρακτικό είναι και το σαλόνι το οποίο μπορεί να χωρέσει με μεγάλη άνεση τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές τους, θυμίζοντας αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Advertisement

Διαθέτοντας το πλεονέκτημα των 5 θυρών και με την πίσω σειρά των καθισμάτων να διαιρείται σε ποσοστό 50/50, το νέο Twingo μπορεί να προσφέρει δυνατότητες φόρτωσης αντικειμένων με μήκος που φθάνει έως και τα 2,31 μέτρα.

Ο χώρος αποσκευών των 240 λίτρων είναι ιδιαίτερα πρακτικός με επίπεδο δάπεδο και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, ενώ στο σαλόνι υπάρχουν δεκάδες χώροι που φθάνουν έως και τα 52 λίτρα για να βολέψει κανείς τα μικροαντικείμενα της καθημερινότητάς του.

Με το νέο σύστημα infotainment EASY LINK με οθόνη αφής, το Twingo αποκτά αναβαθμισμένες ψηφιακές δυνατότητες, ενώ στην οθόνη αφής των 7΄΄ μπορούν να λειτουργήσουν πολλές εφαρμογές μέσω του Renault EASY CONNECT και τις υπηρεσίες διασύνδεσης χάρη στην εφαρμογή ΜΥ Renault.

Παράλληλα διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας των επιβατών και υποβοήθησης του οδηγού, όπως το σύστημα ειδοποίησης για αλλαγή λωρίδας, περιοριστή ταχύτητας, δυναμικό έλεγχο πορείας ESC, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους κ.ά.

Στην χώρα μας διατίθεται με τον κινητήρα των 65 ίππων που του εξασφαλίζει πολύ ζωηρές επιδόσεις ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι και ιδιαίτερα ευέλικτο και ευχάριστο μέσα στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, το Twingo παραμένει πιστό στην μοναδική αντίληψη της Renault στην σχεδίαση μικρών αυτοκινήτων, όντας ένα πολυτάλαντο όχημα πόλης με νεανικό στιλ και κορυφαία πρακτικότητα για το μέγεθός του.

Ο ιδανικός σύντροφος για την πόλη, για όσους θέλουν να ζουν μέσα στην κομψότητα και την κορυφαία τεχνολογία που μόνο η Renault μπορεί να προσφέρει σε ένα μικρό σε διαστάσεις αλλά μεγάλο σε δυνατότητες αυτοκίνητο πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βολτάροντας με το Renault Twingo 1.0 SCe 65 PS
Renault Twingo: Πιο εκλεπτυσμένο, αλλά πάντα μοδάτο!
Ένα Renault Twingo driftάρει ανελέητα (+video)