Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Renault Twingo: Πιο εκλεπτυσμένο, αλλά πάντα μοδάτο!

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Twingo: Πιο εκλεπτυσμένο, αλλά πάντα μοδάτο!

Renault

Renault Twingo: Πιο εκλεπτυσμένο, αλλά πάντα μοδάτο!

Renault

Το νέο Renault Twingo είναι πιο εκλεπτυσμένο από ποτέ, παραμένοντας σπορτίφ και νεανικό!

Advertisement
Advertisement

Με νέα εμφάνιση, μέσα και έξω, το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας που έχει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης, εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και διατίθεται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης είναι πλήρως ανασχεδιασμένο.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο κομψό σχεδιασμό, με πιο καθαρές γραμμές και περισσότερη βαμμένη επιφάνεια, ενώ, πλέον, τα φώτα ημέρας LED είναι ενσωματωμένα στα εμπρός φωτιστικά σώματα.

Renault-Twingo-2019-e1000x600

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ο σχεδιασμός της μάσκας του νέου Twingo δίνει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο είναι πιο φαρδύ, την ώρα που τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, στις πιο ακριβές εκδόσεις, δίνουν μια ακόμα πινελιά διαφορετικότητας στο μοντέλο.

Τα νέα εμπρός φωτιστικά περιλαμβάνουν και τα φώτα ημέρας, τα οποία, πλέον, φέρουν το νέο εταιρικό μοτίβο C-Shape, ενώ λειτουργούν και ως φώτα αλλαγής κατεύθυνσης (φλας).

Renault-Twingo-2019-g1000x600

Advertisement

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, στο οποίο έχουν προστεθεί και επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουτόν ξεκλειδώματος της πίσω πόρτας έχει τοποθετηθεί πάνω στη λαβή ανοίγματός της, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να γίνεται, πλέον, με μία απλή κίνηση.

Συνολικά, το νέο Twingo είναι πιο αεροδυναμικό, καθώς έχει χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά, οι εμπρός αεραγωγοί της μάσκας στέλνουν αέρα κατευθείαν στους θόλους των τροχών, ενώ και ο σχεδιασμός του πίσω μέρους βοηθάει στην ομαλή διαχείριση των ροών αέρα.

Advertisement

Renault-Twingo-2019-a1000x600

Τέλος, ο κινητήρας έχει καλύτερο αερισμό, χάρη στους νέους αεραγωγούς, οι οποίοι χαρίζουν στο σύνολο και περισσότερη αυτοπεποίθηση αισθητικά.