Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2021-1

Renault After Sales: Μοναδικές παροχές για ξέγνοιαστη οδήγηση

Ελλάδα 4:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Renault After Sales: Μοναδικές παροχές για ξέγνοιαστη οδήγηση

Renault 2021-1

Renault After Sales: Μοναδικές παροχές για ξέγνοιαστη οδήγηση

Renault 2021-1

H αγορά ενός Renault είναι μία κίνηση ζωής με δεκάδες πλεονεκτήματα οδηγικής απόλαυσης. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και οι πληθωρικές after sales υπηρεσίες της ελληνικής αντιπροσωπείας έτσι ώστε αυτή η απόλαυση να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και με το μικρότερο κόστος συντήρησης.

Advertisement
Advertisement

Κάθε Renault συνοδεύεται από μία μοναδική φιλοσοφία εξέλιξης και αγάπης για το αυτοκίνητο, συνδυάζοντας μοναδικά την ξεχωριστή σχεδίαση και την απόλυτη τεχνολογική ενημέρωση με ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά. Η εγγύηση της ικανοποίησης είναι δεδομένη, όποιο και αν είναι το μοντέλο της γαλλικής εταιρίας που θα επιλέξετε. 

Εξίσου εγγυημένη είναι όμως και η διάρκεια αυτής της ικανοποίησης, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει ένα εκτεταμένο πακέτο υπηρεσιών και καλύψεων, έτσι ώστε η συμβίωση με το αυτοκίνητό σας να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και απροβλημάτιστη διάρκεια.

Advertisement
Advertisement

Είναι προφανές ότι η σχέση με την Renault δεν τελειώνει με την αγορά του αυτοκινήτου. Αλλά εκεί αρχίζει και το πιο σημαντικό μέρος που αφορά την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και μετά την αγορά.

Ο τομέας του Αfter Sales είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρίας και οι πολλές και σημαντικές παροχές που προσφέρει έχουν στόχο να κρατήσουν ξέγνοιαστο τον πελάτη και δίχως προβλήματα την συμβίωσή του με το Renault του σε βάθος χρόνου.

Advertisement

Όπως είναι προφανές, κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα και κανείς δε μπορεί να φροντίσει το Renault σας από την ίδια την Renault. Ως πρώτο κομμάτι αυτής της σχέσης είναι η παροχή των γνήσιων ανταλλακτικών της εταιρίας μέσω ενός πλήρως δικτυωμένου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης και διανομής.

Ανταλλακτικά που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και διατίθενται σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς ή Επισκευαστές του Δικτύου Renault έτσι ώστε η οδήγηση του αυτοκινήτου να γίνεται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και το χωρίς καθόλου άγχος για την ποιότητα των ανταλλακτικών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι διατίθεται εγγύηση 1 έτους στα Ανταλλακτικά και την Εργασία για όλες τις επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault.

Advertisement

H Renault προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών, οι οποίες συνοδεύουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του οχήματος. Μεταξύ των ωφελημάτων που έχει ένας ιδιοκτήτης Renault είναι:

  • η επαγγελματική αντιμετώπιση για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου,
  • η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών για εξασφάλιση υψηλών επιπέδων ποιότητας στα εργοστασιακά πρότυπα,
  • η εγγύηση ενός έτους στα ανταλλακτικά και την εργασία,
  • τα ειδικά εργαλεία και τεχνικός εξοπλισμός σχεδιασμένος ειδικά για Renault,
  • τα πακέτα εργασιών με διάφανη τιμολογιακή πολιτική ώστε να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για κάθε εργασία
  • την τεχνογνωσία και εμπειρία Renault, καθώς οι τεχνικοί έχουν διαρκείς εκπαιδεύσεις και ενημερώνονται για κάθε εξέλιξη στα αυτοκίνητα της εταιρίας και έχοντας τις καλύτερη τεχνική υποστήριξη στο απόλυτα υψηλότερο επίπεδο.

 

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τις εγγυήσεις η TEOREN MOTORS προσφέρει στα μοντέλα της την δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 5 χρόνια. Επιπλέον διατίθενται δύο ακόμα προγράμματα για τα αυτοκίνητα της Renault τα οποία προσφέρουν:

  • 3 χρόνια εγγύηση βαφής
  • 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας
  • 3 χρόνια οδική βοήθεια

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει η Renault είναι η τριετής οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Assistance, η οποία αναλαμβάνει άμεσα και με υπεύθυνο τρόπο να αποκαταστήσει την βλάβη του αυτοκινήτου όπου και αν βρίσκεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό όλο των 24ωρο.

Πέρα από την αποκατάσταση της ζημιάς, η Renault Assistance καλύπτει και άλλες παροχές, όπως η διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μεταφορά των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης, νομική προστασία.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπηρεσία είναι το πρόγραμμα Renault Care Service, το οποίο αποτελεί μία ομπρέλα προστασίας για κατόχους αυτοκινήτων της Renault με στόχο να έχουν αξιόπιστες και πάντα σταθερές after sales υπηρεσίες.

Μέσω αυτού του προγράμματος, και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.

Ο έλεγχος αυτός αφορά όλα τα αυτοκίνητα της Renault, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το μοντέλο, και συμπληρώνεται από ειδικές προσφορές για συντήρηση και επισκευή που ξεκινούν από τα 59 ευρώ. Οι εργασίες αυτές καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα βλαβών, και παρέχουν στον πελάτη την δυνατότητα να γνωρίζει εξ αρχής το μέγεθος και το ακριβές κόστος της κάθε επισκευής.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η δυνατότητα να επιλέξει ο πελάτης αξεσουάρ για τα Twingo, Clio, Captur, Megane, Kadjar και Arkana καθώς και για τα Dacia Sandero και Duster όπως για παράδειγμα μπάρες οροφής, μπαγκαζιέρα οροφής, ταπέτο χώρου αποσκευών, πατάκια, προστατευτικά, μαρσπιέ αλουμινίου, κοτσαδόρο και πολλά ακόμα, με έκπτωση 20%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιο φθηνά ηλεκτρικά από τη Renault – Πώς θα το πετύχει;
Δοκιμή: Renault Clio 1.0 TCe 90 PS
Video: Το νέο Renault Arkana μαγνητίζει κάθε βλέμμα