Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Το νέο Renault Arkana μαγνητίζει κάθε βλέμμα

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το νέο Renault Arkana μαγνητίζει κάθε βλέμμα

VIDEO

Video: Το νέο Renault Arkana μαγνητίζει κάθε βλέμμα

VIDEO

Το νέο Renault Arkana ξεχωρίζει από τις δυναμικές γραμμές, την coupe εμφάνιση, την ευρύχωρη καμπίνα του και φυσικά την ελκυστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το νέο coupe SUV συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό ενός σπορ μοντέλου και την πρακτικότητα ενός αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου. Μάλιστα, η απόσταση από το έδαφος, η οποία είναι 200 χλστ. υποδηλώνει εκδρομικά πολύ ικανό.

Τα πλεονεκτήματά του συνεχίζουν με την πραγματική ευρυχωρία της καμπίνας. Το μήκος είναι 4.568 χλστ., το πλάτος 2.034, το ύψος 1.576, το μεταξόνιο φτάνει τα 2.720 χλστ. και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αγγίζει τα 480 λτ., για να εκτοξευτεί στα 1.296 με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Το νέο Renault Arkana βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, ενώ τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα σχήματος C είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν αρμονικά στη σιλουέτα του νέου μοντέλου. Στο εσωτερικό συναντάμε μια premium αύρα με πλαστικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετική συναρμογή. Κάτω από το καπό υπάρχουν μόνο υβριδικά σύνολα (mild hybrid και E-TECH Hybrid) και συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων EDC της Renault.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Arkana στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το Renault Arkana (+τιμές)
Νέο Renault Arkana: Στιλ και πρακτικότητα από ένα πρωτοποριακό σπορ crossover