Live Κίνηση
Περισσότερα
RANGE_ROVER_SPORT

Εξηλεκτρισμός για το νέο Range Rover Sport

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εξηλεκτρισμός για το νέο Range Rover Sport

RANGE_ROVER_SPORT

Εξηλεκτρισμός για το νέο Range Rover Sport

RANGE_ROVER_SPORT

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Μία ολοκληρωμένη γκάμα υπερσύγχρονων εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης προσφέρουν τη γνώριμη υψηλή απόδοση του νέου και πολύ ικανού Range Rover Sport.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις εκτεταμένης αυτονομίας Electric Hybrid, εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel της γενιάς Ingenium που κάνουν χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας και έναν εντελώς νέο V8 Twin Turbo κινητήρα.

Το νέο P510e Electric Hybrid είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των οδηγών που αναζητούν κίνηση υψηλών επιδόσεων, εντυπωσιακή αποδοτικότητα και ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 100km με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Η μονάδα κίνησης συνδυάζει απρόσκοπτα τον εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα Ingenium 3.0 λίτρων της Land Rover με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 105 kW και μπαταρία 38,2 kWh, αποδίδοντας συνολική ισχύ 510 PS.

Έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα, ηλεκτρική αυτονομία έως και 113 km και αναμενόμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες 88 km –αρκετή για να μπορούν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες να ολοκληρώνουν το 75% των ταξιδιών τους αμιγώς με ηλεκτροκίνηση– και εκπομπές CO2 μόλις 18 g/km. Για μεγαλύτερα ταξίδια, το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης προσφέρει συνδυασμένη αυτονομία (βενζίνης+ηλεκτρική) 740 km.

Advertisement

Επίσης διατίθεται μία έκδοση P440e Electric Hybrid, που αποδίδει συνολικά ισχύ 440 PS προσφέροντας την ίδια ηλεκτρική αυτονομία και χαμηλές εκπομπές CO2. Επίσης προσφέρει αβίαστη επιτάχυνση και αθόρυβη λειτουργία, ολοκληρώνοντας το 0-100 km/h σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα.

Εναλλακτικά, η νέα ναυαρχίδα V8 Twin Turbo αποδίδει 530 PS αποκαλύπτοντας τον πιο συναρπαστικό χαρακτήρα του Range Rover Sport. Η έκδοση αυτή επιταχύνει από 0-100 km/h σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Dynamic Launch, φέρνοντας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού στη γκάμα.

Advertisement

Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τους ισχυρούς, 6κύλινδρους εν σειρά P360 και P400 βενζινοκινητήρες της γενιάς Ingenium ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, καθώς και τους εξακύλινδρους diesel D250, D300 και D350, επίσης με ήπια υβριδική υποβοήθηση.

Advertisement

Γίνεται άμεσα αντιληπτό, πως εδώ έχουμε μια πληρέστατη γκάμα υπερσύγχρονων κινητήριων συνόλων, που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν στο έπακρο τον απαιτητικό πελάτη, ο οποίος αρνείται να κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό, τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο και σε επίπεδο βελούδινης λειτουργίας, χαμηλής κατανάλωσης καθώς και περιορισμένων εκπομπών ρύπων.

Το νέο Range Rover Sport έχει την απάντηση σε κάθε δύσκολο ερώτημα. Σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Η άνεση, η ασφάλεια, η πολυτέλεια, η εξηλεκτρισμένη τεχνολογία, η χλιδή και οι κορυφαίες επιδόσεις, περικλείονται τώρα σε ένα ελκυστικό πακέτο γεμάτο κύρος και κυρίως οπτικό εκτόπισμα. Το βαρύ όνομα εγγυάται επίσης και όλα τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρική αυτονομία 100+ χλμ. για το plug-in υβριδικό Range Rover Sport
Αυτό είναι το σούπερ Range Rover Sport SV
Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα Range Rover Sport 3ης γενιάς