Live Κίνηση
Περισσότερα
RANGE_ROVER_SPORT

Dynamic Air Suspension: Μαγικό χαλί!

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dynamic Air Suspension: Μαγικό χαλί!

RANGE_ROVER_SPORT

Dynamic Air Suspension: Μαγικό χαλί!

RANGE_ROVER_SPORT

Το νέο Range Rover Sport εισάγει πιο προηγμένες από ποτέ τεχνολογίες πλαισίου και ανάρτησης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για την πλέον συναρπαστική και δυναμική οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Η εγγενής ακαμψία και αντοχή της ευέλικτης αρχιτεκτονικής μικτών μετάλλων MLA-Flex – που προσφέρει μέχρι και 35 % υψηλότερη στρεπτική ακαμψία στο πλαίσιο, θέτει τα θεμέλια γι’ αυτή την τεχνολογία.

Η αρμονική συνεργασία του στιβαρού πλαισίου με μία υπερσύγχρονη σουίτα συστημάτων που ελέγχονται από το σύστημα Integrated Chassis Control – όλα είναι ειδικά ρυθμισμένα για το νέο Range Rover Sport, εκτινάσσει τις οδικές δυνατότητες και την παρεχόμενη άνεση του μεγάλου πολυτελούς και επιβλητικού SUV της Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Dynamic Response Pro συνεργάζεται με την τελευταία γενιά του συστήματος Dynamic Air Suspension, που εισάγει ελατήρια προσαρμοζόμενου όγκου αέρα για πρώτη φορά. Το Dynamic Response Pro προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο κλίσεων μέσω ενός ηλεκτρονικού, ενεργού συστήματος ελέγχου κλίσεων 48 Volt, που μπορεί να ασκήσει ροπή έως 1.400Nm σε κάθε άξονα, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη του οδηγού και βελτιώνοντας τον έλεγχο του αμαξώματος στις στροφές.

Η αερανάρτηση (Dynamic Air Suspension) τοποθετείται σε κάθε νέο Range Rover Sport με το ευφυές σύστημα να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ανάρτησης. Αυτό λειτουργεί μεταβάλλοντας την πίεση μέσα στους θαλάμους (η υψηλότερη πίεση καθιστά την ανάρτηση πιο σκληρή), ώστε να επιτυγχάνεται η παραδοσιακή άνεση του Range Rover με τη δυναμική συμπεριφορά που είναι συνυφασμένη με το Range Rover Sport.

Advertisement

Το προληπτικό σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα πλοήγησης eHorizon για να «διαβάζει» το δρόμο εκ των προτέρων και να προετοιμάζει την ανάρτηση για βέλτιστη απόκριση στις επερχόμενες στροφές.

Η τεχνολογία Adaptive Dynamics 2 συνεισφέρει στις δυναμικές ικανότητες ελέγχοντας συνεχώς τα ενεργά αμορτισέρ διπλών βαλβίδων – Active Twin Valve Dampers – ώστε να μειώνονται οι ανεπιθύμητες κινήσεις του αμαξώματος.

Advertisement

Αυτή παρακολουθεί τους εξωτερικούς παράγοντες έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο, ώστε να επιτυγχάνεται άριστη απόκριση και, σε αρμονία με τις υπόλοιπες τεχνολογίες του πλαισίου, προσφέρει την πιο ακριβή και συγκροτημένη δυναμική συμπεριφορά από οποιοδήποτε Range Rover Sport.

Το νέο Range Rover Sport επαναπροσδιορίζει την έννοια της σπορ πολυτέλειας, συνδυάζοντας αβίαστα δυναμική και ενστικτώδη απόδοση στο δρόμο με τη χαρακτηριστική ποιότητα, την προοδευτική εκλεπτυσμένη σχεδίαση όπως επίσης και τη συνδεδεμένη άνεση ενός παραδοσιακού αλλά συνάμα σύγχρονου Range Rover.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρική αυτονομία 100+ χλμ. για το plug-in υβριδικό Range Rover Sport
Έτοιμο το νέο Range Rover Sport SV (+video)
Πόσους μικρο-καθρέφτες έχουν τα φώτα του Range Rover Sport;(+video)