Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με 55 συμμετοχές το Ράλι Ακρόπολις

Ελλάδα 6:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 55 συμμετοχές το Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Με 55 συμμετοχές το Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν οι Έλληνες φίλοι της ταχύτητας στο πλαίσιο του Ράλι Ακρόπολις 2012! Ο Εθνικός μας αγώνας διεξάγεται στις 24-27 Μαΐου, με 55 πληρώματα να ανεβαίνουν στη ράμπα της εκκίνησης που φέτος θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο.

Advertisement
Advertisement

Ο σκληρότερος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα αποτελέσει τον έκτο γύρο της σεζόν και όπως πάντα, θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τα κορυφαία πληρώματα του κόσμο.

Ο φετινός αγώνας είναι μεγαλύτερος σε διάρκεια αφού οι αγωνιζόμενοι που προέρχονται από 32 χώρες (!) θα μονομαχήσουν με το σκληρό στίβο, τις αντοχές τους και τον ανταγωνισμό, σε συνολικά 410 αγωνιστικά χιλιόμετρα που απλώνονται σε 22 ειδικές διαδρομές!

Ανάμεσά τους θα είναι όλα τα σπουδαία ονόματα του WRC, όπως ο μόνιμος πια πρωταθλητής Σεμπαστιάν Λεμπ που θέλει να επικρατήσει για 3η φορά στην Ελλάδα, ο Μίκο Χίρβονεν, ο αγαπητός στους Έλληνες Πέτερ Σόλμπεργκ, ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα που αναμένεται να έχει αναρρώσει από τον τερματισμό του κ.α.

Το φετινό Ράλι Ακρόπολης προσμετρά στο πρωτάθλημα Production WRC ενώ θα φιλοξενήσει και έντεκα συμμετοχές της κατηγορίας WRC Academy, με νέους και ανερχόμενους οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Από ελληνικής πλευράς, μεγάλη θα είναι η απουσία του Λάμπρου Αθανασούλα που τα τελευταία χρόνια έδωσε μερικές εντυπωσιακές παραστάσεις. Ωστόσο, με τον αγώνα να προσμετρά στο εθνικό μας πρωτάθλημα, να είστε σίγουροι πως οι υπόλοιποι Έλληνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κέντρο του αγώνα θα είναι και πάλι το Λουτράκι και πεδίο μάχης τα ελληνικά βουνά που σας περιμένουν για να απολαύσετε και φέτος εγγυημένο θέαμα!