Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ανεπηρέαστος ο Χάμιλτον

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανεπηρέαστος ο Χάμιλτον

ΑΓΩΝΕΣ

Ανεπηρέαστος ο Χάμιλτον

ΑΓΩΝΕΣ

Τα λάθη που έκανε η McLaren στους τελευταίους αγώνες, δεν θα «διώξουν» τον Λιούις Χάμιλτον. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη του επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Μάρτιν Ουίτμαρς. Το πενταετές συμβόλαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008 με την ομάδα που τον ανέδειξε, φτάνει στο τέλος του. Αναμφίβολα, η οδηγική του αξία τον καθιστά δημοφιλή στις τάξεις των ανταγωνιστών αλλά έως τώρα, όλα δείχνουν πως πρόθεση των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια για κάθε οδηγό, πρώτος παράγοντας σε κάθε απόφαση είναι η θέληση να έχει ένα μονοθέσιο ικανό να κατακτά νίκες και τίτλους. Φέτος, παρότι η McLaren ξεκίνησε δυναμικά, στα τελευταία δύο γκραν πρι έκανε λάθη που στοίχησαν πολύ στον φιλόδοξο οδηγό της.

Στο Μπαχρέιν ήταν τα πολύ αργά πιτ στοπ, στην Ισπανία το λάθος με τα καύσιμα στις κατατακτήριες που έστειλε στα σκουπίδια την πολ ποζίσιον που είχε κατακτήσει ο Λιούις. Αντίθετα, τον έστειλε στην ουρά της σειράς εκκίνησης.

Θα επηρεάσουν όμως τα παραπάνω την απόφαση του Χάμιλτον για το μέλλον του;

Advertisement
Advertisement

«Δεν το πιστεύω. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και αισιοδοξώ πως αυτή θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα», είπε ο 54χρονος Ουίτμαρς.