Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Wrooom: Στην παγωμένη λίμνη!

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Wrooom: Στην παγωμένη λίμνη!

ΑΓΩΝΕΣ

Wrooom: Στην παγωμένη λίμνη!

ΑΓΩΝΕΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χτες αργά το βράδυ στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο στις Δολομιτικές Άλπεις το Wrooom 2013 που διοργανώνει εδώ και πάνω από 20 χρόνια ο κοινός χορηγός των Ferrari – Ducati. Οι πιλότοι της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα μαζί με τους Τζιανκάρλο Φισικέλα, Μαρκ Τζενέ, Νίκι Χέιντεν και Αντρέα Ντοβισιόζο με ειδικά διαμορφωμένα καρτ έδωσαν μια συγκλονιστική μάχη στην παγωμένη λίμνη μπροστά από το χωριό.

Advertisement
Advertisement

Ο Μάσα εκκινούσε από την pole έχοντας πλάι του τον Αλόνσο. Οι δυο τους βρέθηκαν να μονομαχούν για την πρώτη θέση δυο γύρους μετά με τον Αλόνσο να χάνει τον έλεγχο να γλιστράει και να βρίσκεται τελευταίος. Ο Ισπανός κατάφερε εκμεταλλευόμενος κάποια άλλα συμβάντα και ένα τετακέ του Μάσα να επανέλθει και τελικά να πάρει την πρώτη θέση και τη νίκη μόλις στον τελευταίο γύρο προσπερνώντας τον Αντρέα Ντοβισιόζο.

Στο δεύτερο αγώνα που η εκκίνηση δόθηκε με την σειρά κατάταξης του πρώτου αντεστραμμένη ο Αλόνσο από τελευταίος κατόρθωσε να τους περάσει όλους και να κερδίσει ξανά. Εδώ τη μάχη για την πρώτη θέση την έδωσε με το Νίκι Χέιντεν.
[nggallery id=1553]
Περισσότερα εδώ