Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Από τους πάγους στο Catwalk;

Ελλάδα 3:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Από τους πάγους στο Catwalk;

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Από τους πάγους στο Catwalk;

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Lorenzo Bertelli έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του ράλι Σουηδίας και της… Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Τελικά αποφάσισε να συμμετέχει στο δεύτερο. Ο Ιταλός οδηγός της M-Sport έχει μία σημαντική οικογενειακή επιχείρηση να ασχοληθεί, κάτι που τον αποκλείει από το WRC και το Ράλι Σουηδίας.

Advertisement
Advertisement

Οι αγωνιζόμενοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι δεν έχουν συχνά τέτοια διλήμματα, όμως ο Bertelli δεν είναι ένας συνηθισμένος αγωνιζόμενος.

 

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, μπορεί να φαίνεται πολύ μακριά από ένα παγωμένο ράλι στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας, αλλά αυτόν τον μήνα τα δύο είναι σχεδόν άρρηκτα συνδεδεμένα, αφού οι ημερομηνίες τους συμπίπτουν.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η επίδειξη του ιταλικού οίκου μόδας Prada, γίνεται την ίδια ημέρα με την πρώτη ειδική διαδρομή του Ράλι Σουηδίας, κάτι που θα κοστίσει στους θεατές την ευκαιρία να δουν άλλο ένα Ford Puma Rally1.

Αυτή θα ήταν η έβδομη εκκίνηση του Ιταλού στη Σουηδία, η οποία θα τον έκανε τον πρώτο ιδιώτη οδηγό αυτοκινήτου Rally1.  Δυστυχώς ο Bertelli πρέπει να δουλέψει εκείνη την εβδομάδα και όταν η μητέρα σου είναι η Miuccia Prada, η δουλειά έχει διαφορετικό νόημα. Βλέπετε για την φίρμα Prada το Μιλάνο και η κορυφαία στιγμή του κόσμου της μόδας είναι σημαντικότερη από την Umea και τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Το κέρδος για τους Μιλανέζους θα είναι η απώλεια για τα ράλι. Ο Bertelli, ο συνοδηγός του Simone Scattolin, ο συντονιστής της ομάδας Luciano Finzi και οι… στρατιωτικοί ένστολοι μηχανικοί φέρνουν ένα διαφορετικό στιλ στο service park.

Advertisement

Εν τω μεταξύ, η M-Sport Ford World Rally Team θα ασχοληθεί με μια τριάδα Puma για τους Craig Breen, Gus Greensmith και Adrien Fourmaux στις χιονισμένες διαδρομές της Σουηδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημη πρεμιέρα του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Video: Το τρομακτικό ατύχημα του Bertelli
Δύο Έλληνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Advertisement