Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλι Σαφάρι: Ο Ogier την υπερειδική!

Ελλάδα 17:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC 2022 Ράλι Σαφάρι: Ο Ogier την υπερειδική!

ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλι Σαφάρι: Ο Ogier την υπερειδική!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Sebastien Ogier ξεκίνησε την προσπάθεια για επανάληψη του περσινού του θριάμβου στο Ράλι Σαφάρι. Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην υπερειδική Kasarani με την οποία ξεκίνησε ο εμβληματικός αγώνας.

Advertisement
Advertisement

Η διαφορά του Ogier από τον δεύτερο Thierry Neuville ήταν μόλις έξι δέκατα του δευτερολέπτου. Τον τρίτο χρόνο σημείωσε ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Ott Tanak. Ο Sebastian Loeb, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο φετινό Σαφάρι, ήταν πέμπτος πίσω από τον Evans.

“Επέστρεψα για τους ανθρώπους εδώ” ήταν το πρώτο σχόλιο του Ogier μετά την υπερειδική. “Όλα είναι πολύ όμορφα εδώ και ο κόσμος πάντα μας στηρίζει. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε” συμπλήρωσε ο Ogier.

Advertisement
Advertisement

Αντιθέτως το φετινό Σαφάρι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Kalle Rovanpera. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας βρίσκεται στην 11η θέση έπειτα από λάθος του στην πρώτη αριστερή στροφή της διαδρομής. Το Yaris παραλίγο να τουμπάρει, αλλά ευτυχώς για εκείνον, η μόνη ζημιά ήταν ένα κλαταρισμένο πίσω δεξιά ελαστικό.

Το Ράλι Σαφάρι συνεχίζεται αύριο στα χώματα της Κένυας και συγκεκριμένα γύρω από τη λίμνη Naivasha. Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει πολλές μεγάλες προκλήσεις για τα πληρώματα. Μεταξύ αυτών και η μεγαλύτερη ειδική του αγώνα, η 31,25 χιλιομέτρων Kedong.


Κατάταξη πρώτης ημέρας Ράλι Σαφάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC 2022 Ράλι Ιταλίας: Ο Tanak θριαμβευτής!
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε
Όλα τα νέα μοντέλα που θα είναι στο Goodwood!