Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Νίκη με διαφορά 8 χιλιοστών του δλ!

Ελλάδα 10:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Νίκη με διαφορά 8 χιλιοστών του δλ!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Νίκη με διαφορά 8 χιλιοστών του δλ!

ΑΓΩΝΕΣ

Θυμάστε τον εκπληκτικό τερματισμό «ρόδα με ρόδα» τον περασμένο Μάιο στο Indianapolis Motor Speedway, όπου η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ήταν μόλις 0,0024 sec; Η ιστορία επαναλήφθηκε σε μία άλλη οβάλ πίστα, αυτή του Τέξας, στον αγώνα Firestone 600 για το Indy Car.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο αγώνας, που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω δυνατής βροχόπτωσης, είχε φινάλε-θρίλερ με τους Graham Rahal και James Hinchcliffe να πέφτουν μαζί στη γραμμή του τερματισμού. Τελικά το μονοθέσιο του Rahal (#15 της Rahal Letterman Lanigan Racing Honda) κέρδισε αυτό του Hinchcliffe (#5 Arrow Electronics Honda) με προβάδισμα μόλις 0,008 sec! Ήταν η μικρότερη διαφορά στην 20χρονη ιστορία της πίστας.

«Οι στιγμές στο τέλος ήταν πολύ έντονες. Αν βρεθεί ένας θεατής που δεν απήλαυσε αυτόν τον τερματισμό, τότε απλά δεν αγαπά τους αγώνες αυτοκινήτου», σχολίασε ο 27χρονος Rahal. «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Σε όλο τον αγώνα είχα το προβάδισμα, όμως οι κίτρινες σημαίες στο τέλος εξαφάνισαν τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ήμουν επικεφαλής σε όλους τους γύρους, εκτός από αυτόν που πραγματικά μετρούσε: τον τελευταίο», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος ο Hinchcliffe.

Advertisement
Advertisement