Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Μεγάλα motorsport events που έχουν γίνει στην Ελλάδα!

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μεγάλα motorsport events που έχουν γίνει στην Ελλάδα!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Μεγάλα motorsport events που έχουν γίνει στην Ελλάδα!

ΑΓΩΝΕΣ

Από το άλμα του Robbie Maddison στον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι το πέρασμα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με μονοθέσιο Formula 1, δες τι έχουν κάνει οι αθλητές του Red Bull στη χώρα μας!

Advertisement
Advertisement

Robbie Maddison | Motocross/Freestyle rider, Κόρινθος
Κόρινθος, 8 Απριλίου 2010. Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του. Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά.


Sébastien Ogier | Rally driver, Άμφισσα
Το 2018 o Sebastien Ogier και η ομάδα της M-Sport έτρεξαν σε κλασικές ελληνικές ειδικές διαδρομές για να δοκιμάσουν στα όρια το Ford Fiesta WRC.

Advertisement
Advertisement

Aleksandr Grinchuk | Drift racer, Νιγρίτα
Μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα στις Σέρρες για το King of Europe και King of Nations 2018, ο πρωταθλητής του King of Europe, Marco Zakouril μαζί με τον judge του αγώνα, Aleksandr “Grinya” Grinchuk είχαν ακόμα κέφια και αποφάσισαν να κάνουν την ανάβαση Νιγρίτας… φυσικά με το πλάι!

Advertisement

Red Bull Driftbrothers | Drift racers, Σέρρες
Τα δυο αδέρφια εδώ και δυο χρόνια έχουν κατακτήσει της καρδιές των fans του αθλήματος σε ολόκληρη την Ευρώπη με τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους μέσα στην πίστα, άλλα και με την παρουσία τους ως ομάδα στα pits. To 2017 ήρθαν στις Σέρρες για να αγωνιστούν στον αγώνα για το Παγκόσμιο drift. Γνώρισε τους Joe & Eli Hountondji

Advertisement

Mark Webber | F1 pilot, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Το 2007 ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing, Mark Webber, ήρθε στη χώρα μας για να διασχίσει τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με το μονοθέσιο της F1. Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό road show, και ένα επικό φινάλε με περάσματα τέρμα γκάζι και ντόνατς για… χόρταση!

Julien Dupont | Trials rider, Μήλος
Ο Γάλλος trials rider Julien Dupont επισκέφθηκε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου το 2013 το ηφαιστειακό κυκλαδίτικο νησί με τις πανέμορφες παραλίες. Δες τι έκανε στη μαγευτική παραλία Σαρακήνικο της Μήλου στο video παρακάτω!

Advertisement

Julien Dupont | Trials rider, Νίσυρος
Απόκοσμο τοπίο, ατμοί που αναβλύζουν από τα πετρώματα κι ένας κρατήρας ηφαιστείου. Αν δεν είμαστε στον πλανήτη της Αφροδίτης… τότε είμαστε στη Νίσυρο! Αυτό ήταν το τερέν το 2015 του κορυφαίου Trial-X αναβάτη, Julien Dupont για το Space Riding Vol.2!

Peter Besenyei | Aerobatics pilot, Κόρινθος
Ο Péter Besenyei, ένας μύθος των ουρανών και εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race, διέσχισε το 2014 τη Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο, αλλά και κάνοντας ένα πολυετές όνειρό του πραγματικότητα.

Robbie Maddison & Aaron Colton | Motocross/Freestyle rider & Stunt rider, Μύκονος
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της freestyle σκηνής της μοτοσυκλέτας, ο Αυστραλός Robbie Maddison και ο Αμερικανός Aaron Colton, ανακάλυψαν με το δικό τους τρόπο το “νησί των ανέμων” το 2019. Δυνατά stunts, άλματα σε σημεία που ποτέ κανείς δεν είχε φανταστεί, πολλές σούζες και βόλτα με μοτοσυκλέτα στη θάλασσα, είναι το κυρίως μενού του βίντεο με τίτλο “Rippin Mykonos”.