Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Αναβάλλεται το Ράλι Αργεντινής

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Αναβάλλεται το Ράλι Αργεντινής

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Αναβάλλεται το Ράλι Αργεντινής

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί το Ράλι Μεξικού να διεξάγεται κανονικά αυτές τις ημέρες, όμως το πρώτο «χτύπημα» του κορωνοϊού στο καλεντάρι του WRC είναι γεγονός!

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, το 2020 SpeedAgro Rally Argentina που ήταν ο τέταρτος γύρος της σεζόν και προγραμματισμένο για τις 23-26 Απριλίου, αναβλήθηκε.

Προηγήθηκαν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Έπειτα, υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στην τοπική κυβέρνηση της Κόρδοβα, το WRC, την FIA και το Automóvil Club Argentino (ACA), που κατέληξαν στην απόφαση αναβολής του αγώνα.

«Κατανοούμε πως προτεραιότητα για τις αρχές στην Αργεντινή αποτελεί ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού, ειδικά μέσω εκδηλώσεων όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός θεατών. Λυπούμαστε για την αναβολή και όλες οι πλευρές θα συνεργαστούμε στην ανεύρεση πιθανής νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του ράλι», ανέφερε ο διευθυντής του WRC Promoter, Oliver Ciesla.

Advertisement
Advertisement

Με το Ράλι Χιλής να έχει ήδη ματαιωθεί για άλλους λόγους, επόμενοι σταθμοί στο καλεντάρι είναι το Ράλι Πορτογαλίας στις 21-24 Μαΐου και το Ράλι Σαρδηνίας στις 4-7 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Ματαιώθηκε το Grand Prix Αυστραλίας
MotoGP: Αναβολή και για το MotoGP της Αργεντινής. Δείτε το νέο καλεντάρι
Rallycross: Ακυρώθηκε ο αγώνας της Αγίας Πετρούπολης