Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To WRC επιστρέφει (videos)

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To WRC επιστρέφει (videos)

ΑΓΩΝΕΣ

To WRC επιστρέφει (videos)

ΑΓΩΝΕΣ

Επιτέλους, μετά από σχεδόν έξι μήνες παύσης λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι επιστρέφει!

Advertisement
Advertisement

Αρχής γενομένης από σήμερα και για τρεις ημέρες, η προσοχή των φίλων των ράλι στρέφεται στην Εσθονία – το ράλι υπ’ αριθμόν #600 στην ιστορία του θεσμού, που θεσπίστηκε το 1973.

Η χώρα της Βαλτικής γίνεται η 33η που φιλοξενεί γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος και με την αποδεκατισμένη σεζόν να περιλαμβάνει συνολικά μόλις επτά στάσεις, όσα γίνουν στις ειδικές της διαδρομές, μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη μάχη του τίτλου σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Δείτε το video trailer της επιστροφής στη δράσης πατώντας play…

Advertisement
Advertisement

Κι αν θέλετε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα ενόψει του Ράλι Εσθονίας, ακολουθεί το επίσημο preview του τέταρτου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ένα νέο event, σε μία πολύ όμορφη χώρα, με τα επόμενα 132 δευτερόλεπτα να μας ξεναγούν σε αυτή αλλά και την οποία… αγωνιστική της ιστορία, προτού μας παρουσιάσει τους μεγάλους της ήρωες – τον Markko Martin και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του WRC, Ott Tanak. Περισσότερα στο πολύ ενδιαφέρον video…

Advertisement

Ο Sebastien Ogier προηγείται στη βαθμολογία, με τον teammate του στην Toyota Elfyn Evans, να είναι οκτώ πόντους πίσω του. Όσο για τον τοπικό ήρωα, τον Tanak, είναι μόλις πέμπτος στη βαθμολογία και 24 πόντους πίσω από τον άνθρωπο που του έκλεψε το θρόνο.

Διαβάστε επίσης:
H Ελλάδα κυνηγάει επιστροφή στο WRC το 2022

Advertisement

WRC: Ματαιώθηκε και το Ράλι Γερμανίας!

MotoGP: Εκτός δράσης για άλλους 2-3 μήνες ο Marquez