Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του ΠΠ Karting;

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του ΠΠ Karting;

ΑΓΩΝΕΣ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του ΠΠ Karting;

ΑΓΩΝΕΣ

Ο τρίτος γύρος του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting που έγινε στη Σπάρτη, αποτελεί παρελθόν. Ήταν άκρως επιτυχημένος, με αγώνες επτά κατηγοριών με τη συμμετοχή 40 οδηγών απ’ όλη την Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Σας έχουμε ήδη αναλύσει όλα όσα συνέβησαν στο «Sparta Circuit Racing Motul» και μπορείτε πατώντας εδώ να διαβάσετε αναλυτικά την εξέλιξη των μαχών σε κάθε κατηγορία. Τι θα λέγατε όμως να δούμε και τι είχαν να πουν οι νικητές αυτών;

Στυλιανός Πετρίσης (Chatzis Racing Team, FA-TM) – Νικητής 60 Mini A
“Ήταν η δεύτερη νίκη της καριέρας μου, η πρώτη της φετινής χρονιάς και είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε δύο εκκινήσεις και είδα ότι στην πρώτη ήμουν πιο γρήγορος στην ευθεία της εκκίνησης. Στη δεύτερη ακολούθησα την ίδια στρατηγική. Στον 5ο γύρο που κοίταξα πίσω, είδα ότι είχα μια σταθερή διαφορά, οπότε συγκεντρώθηκα και πίεσα”.

Advertisement
Advertisement

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Abloy F.S. Kart Racing, EVO-TM) – Νικητής 60 Mini B
“Ήταν ο πρώτος μου αγώνας και συνδυάστηκε με πρώτη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο και προσπάθησα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου”.

Κωνσταντίνος Κομνηνός (Speed Force, Exprit-IAME) – Νικητής Junior
“Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, παλέψαμε πολύ για το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Τάσο Τσερανίδη και όλη την ομάδα”.

Αλέξανδρος Ντάρσυ (Athens Kart Shop, Tecno-IAME) – Νικητής Senior
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο, με αρκετά προβλήματα για εμάς. Την Παρασκευή κόλλησε το πρώτο μας μοτέρ, το βράδυ του Σαββάτου κόλλησε το δεύτερο και αναγκαστήκαμε να μείνουμε μέχρι πολύ αργά το βράδυ ώστε να το στρώσουμε. Σήμερα το πρωί είχα επίσης μερικές ατυχίες, αφού στο πρώτο σκέλος έφυγε η ντίζα του γκαζιού και στο δεύτερο σκέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Όμως, στον Τελικό είχαμε πλήρη επιτυχία”.

Advertisement

Kart-champ17-Round3-kz3640

Φώτης Σωτηρόπουλος (Abloy F.S. Kart Racing, EVO Kart-TM) – Νικητής ΚΖ2
“Οι εβδομάδες που πέρασαν ήταν πολύ όμορφες και ευχαριστήθηκα. Πλησιάζουμε στο στόχο μας για φέτος, που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Σήμερα ο αγώνας ήταν ωραίος και διασκέδασα. Είχε και κάτι νέο, καθώς σήμερα λέγαμε ένα “Buongiorno” και γύριζαν δέκα άτομα. Πιστεύω ότι το Karting προχωράει καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Advertisement

Ανδρέας Βαρσάμης (Abloy F.S. Kart Racing, EVO Kart-TM KF3) – Νικητής Club
“Νίκη στην κατηγορία Club. Χάρηκα πάρα πολύ, όμως κάναμε κάποια λαθάκια, καθώς για παράδειγμα στην ευθεία έχασα τα φρένα, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν πολύ καλός. Κάναμε και κάποια λαθάκια στην εκκίνηση, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα πρώτος”.

Γιώργος Μακρόπουλος (Gold Kart, Gold-Lenzo)- Νικητής ΚΖ3
“Ήταν μια χαρά. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι, καθώς ήρθαμε για να διασκεδάσουμε. Όλα κύλησαν πολύ ωραία και είμαστε χαρούμενοι”.