Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τάνακ: Και πάλι στην Hyundai το 2024!

Ελλάδα 2:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τάνακ: Και πάλι στην Hyundai το 2024!

ΑΓΩΝΕΣ

Τάνακ: Και πάλι στην Hyundai το 2024!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Εσθονός επιστρέφει στην Hyundai Motorsport το 2024 έπειτα από μόλις μία σεζόν με την M-sport Ford.

Advertisement
Advertisement

Τελικά δεν κράτησε πολύ το ειδύλλιο του Τάνακ με την M-Sport. Ήταν μόλις έναν χρόνο πριν όταν γινόταν γνωστή η μεταπήδησή του από την Hyundai στην Ford.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Τάνακ δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις προοπτικές του στην M-Sport έπειτα από μία, αρκετά δύσκολη είναι η αλήθεια σεζόν. Το Puma ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, βέβαια, από άποψη ρυθμού στους περισσότερους αγώνες. Ωστόσο τα πολλά προβλήματα αξιοπιστίας που προέκυψαν έβγαλαν από νωρίς τον Τάνακ από την μάχη του πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, ο Εσθονός αποφάσισε χωρίς καθυστέρηση την επιστροφή του στην ομάδα για την οποίαν αγωνίστηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οτ Τάνακ σοκάρει τον κόσμο του WRC με τις αποφάσεις του. Υπενθυμίζουμε ότι και η πρώτη μεταπήδησή του στην Hyundai είχε γίνει γνωστή κατά το τριήμερο στο οποίο είχε κερδίσει τον τίτλο του με την Toyota!

Advertisement

Τέσσερα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται και η αλλαγή ομάδας για τον Τάνακ γίνεται γνωστή έπειτα από μία επιτυχία με την… πρώην. Στην Χιλή ο Εσθονός είχε κατακτήσει την δεύτερή του φετινή νίκη.

Έτσι από του χρόνου οι Τάνακ και Νεβίλ θα συνιστούν το κυρίως οδηγικό δίδυμο της Hyundai. Λογικά οι Λάπι και Σούνινεν θα εναλλάσσονται στο τρίτο i20.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pirelli: Σταματάει το 2024 από το WRC
Ράλλυ Χιλής: Ανατριχιαστικά ατυχήματα για Λάπι και Λουμπέ! (+video)
Ράλλυ Χιλής: Ο Τάνακ νικητής, η Toyota πρωταθλήτρια! (+video)