Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τα πληρώματα της Peugeot Sport για το WEC 2024

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πληρώματα της Peugeot Sport για το WEC 2024

ΑΓΩΝΕΣ

Τα πληρώματα της Peugeot Sport για το WEC 2024

ΑΓΩΝΕΣ

Μερικά δημοφιλή ονόματα και πολύπειροι οδηγοί αγώνων θα κάτσουν στο τιμόνι του Peugeot 9X8 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής του 2024.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, οι Μίκελ Γένσεν, Νίκο Μούλερ και Ζαν-Ερίκ Βερν θα είναι οι οδηγοί του Peugeot 9X8 με τον αριθμό 93. Στο αντίστοιχο hypercar με τον αριθμό 94 θα είναι οι Πολ Ντι Ρέστα, Λοίκ Ντουβάλ και Στόφελ Φαντόρν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) 2024 της FIA θα ξεκινήσει στις 24-25 Φεβρουαρίου με τον επίσημο «Πρόλογο» στο Κατάρ, και η Team Peugeot TotalEnergies ξεκίνησε τις τελευταίες προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποφασισμένη να συνεχίσει να βελτιώνεται αυτή τη σεζόν.

Από τότε που ο Στόφελ Φαντόρν πέρυσι έγινε μέλος της Team Peugeot TotalEnergies, η ομάδα είχε την ευκαιρία να αναθεωρήσει το ρόστερ των οδηγών στα δύο αυτοκίνητα Peugeot 9X8 με τα οποία συμμετέχει στο WEC.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα είναι επίσης αποφασισμένη να βελτιωθεί  ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διακριθεί σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η λίστα των οδηγών της Team Peugeot TotalEnergies ολοκληρώνεται από την παρουσία του 20χρονου Μάλθε Γιάκομπσεν, ο οποίος θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της ομάδας. Ο Δανός ήταν πέρυσι Official Junior Driver και τώρα θα συνεχίσει την εξέλιξή του με την ομάδα το 2024.

Advertisement

Μετά τον «Πρόλογο», οι οδηγοί της ομάδας θα συμμετάσχουν στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στις 2 Μαρτίου, επίσης στο Κατάρ, στον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alpine: Ανακοίνωσε τον Μικ Σουμάχερ για το WEC
To Peugeot 9X8 αλλάζει για να κερδίζει
Porsche: Με τρεις οδηγούς F1 το 2024 στο WEC;

Advertisement