Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στην USF2000 o γιος του Barrichello

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην USF2000 o γιος του Barrichello

ΑΓΩΝΕΣ

Στην USF2000 o γιος του Barrichello

ΑΓΩΝΕΣ

Ενώ ο Mick Schumacher, γιος του σπουδαίου Michael, θα τρέχει του χρόνου στη Formula 2 όντας πλέον μία ανάσα από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα πρώτα του βήματα σε αγώνες μονοθεσίων κάνει και ο γιος του έτερου οδηγού στην εποχή αυτοκρατορίας της Ferrari, Rubens Barrichello.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Eduardo Barrichello λοιπόν, τον οποίο γνωρίσαμε όταν πήγε μία βόλτα… υψηλών ταχυτήτων των πατέρα του προκαλώντας δάκρυα και συγκίνηση στον συμπαθή Βραζιλιάνο (θυμηθείτε το συγκινητικό video πατώντας εδώ), θα τρέχει το 2019 στο πρωτάθλημα Cooper Tires USF2000.

Ο 17χρονος συμμετείχε πέρυσι στο πρωτάθλημα Formula 4 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχοντας τέσσερις παρουσίας στο Top10 της κατάταξης.

Advertisement
Advertisement

Τώρα κάνει το επόμενο βήμα, σκαρφαλώνοντας στην αντίστοιχη σκάλα που υπάρχει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, με απώτερο στόχο το IndyCar.

«Ακολουθώ το πρόγραμμα Road to Indy απ’ όταν ήμουν ακόμα στα καρτ. Το σχέδιο είναι να κάνω όσο γίνεται περισσότερες δοκιμές πριν την πρεμιέρα της σεζόν και μετράω τις μέρες για τον πρώτο αγώνα», είπε ο ταλαντούχος Eduardo.

Advertisement

Ο μπαμπάς Rubens ήταν 19 χρόνια στη Formula 1, κατακτώντας 11 νίκες ενώ έτρεξε και μία σεζόν στο πρωτάθλημα IndyCar.