Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Σίμπρινγκ: Τρομακτικό ατύχημα (+video)

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σίμπρινγκ: Τρομακτικό ατύχημα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Σίμπρινγκ: Τρομακτικό ατύχημα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Οι φετινές 12 ώρες του Σίμπρινγκ για το πρωτάθλημα IMSA σημαδεύτηκαν από το τρομακτικό ατύχημα του Πίπο Ντεράνι, κατά την έβδομη ώρα του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Cadillac είχε ξεκινήσει από την pole και μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσε την πρωτοπορία. Εκείνος και οι teammates του, Έιτκεν-Μπλόμκβιστ, είχαν καταφέρει να σχηματίσουν μία άνετη διαφορά άνω των 12 δευτερολέπτων από την Penske-Porsche που έτρεχε δεύτερη μέχρι τότε.

Ωστόσο όλα θα άλλαζαν όταν ο Ντεράνι θα προσπαθούσε να ρίξει γύρο στην Ferrari 296 του Μιγκέλ Μολίνα. Τα δύο αγωνιστικά ακούμπησαν καθώς ο Ντεράνι έμπαινε μπροστά από την Ferrari πριν την στροφή 9.

Η Cadillac του Ντεράνι βγήκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός και χτύπησε στα προστατευτικά ελαστικά. Το αγωνιστικό αναποδογύρισε και κάπου εκεί ο αγώνας έλαβε τέλος για τον μέχρι τότε πρωτοπόρο. Ευτυχώς τόσο ο Ντεράνι όσο και ο Μολίνα -ο οποίος επίσης εγκατέλειψε- βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους σώοι. Τον αγώνα κέρδισαν οι Ντελετράζ-Χέρτα-Τέιλορ της Wayne Taylor Racing σε συνεργασία με την Andretti Global.

Advertisement
Advertisement