Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Σε ένα μήνα το Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ένα μήνα το Ράλι Στερεάς Ελλάδας

ΑΓΩΝΕΣ

Σε ένα μήνα το Ράλι Στερεάς Ελλάδας

ΑΓΩΝΕΣ

Σε παλιές γνωστές και πολυαγαπημένες «Ακροπολικές» διαδρομές θα κινηθεί το 1ο Ράλι Στερεάς Ελλάδος που διοργανώνεται από το Α.Σ.Μ.Α. το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο αγώνας, που θα έχει επίκεντρο την Ιτέα, αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος και παράλληλα το δεύτερο και τρίτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος. Κάθε σκέλος αποτελεί ξεχωριστό αγώνα για τα πληρώματα που θα ακολουθήσουν το Κύπελλο Χώματος.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου στην προβλήτα της Ιτέας, ενώ το κυρίως μενού ξεκινάει την Κυριακή το πρωί με την τέλεση 4 ειδικών διαδρομών. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν  δύο περάσματα από τους Βωξίτες (Καρούτες-Προσήλιο) (09.43′ και 12.59΄) και από το Δροσοχώρι (10.41΄και 13.57΄).

Advertisement
Advertisement

Το Ράλι Στερεάς Ελλάδος είναι ο τελευταίος χωμάτινος πρωταθληματικός αγώνας και έτσι αρκετοί οδηγοί, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Σημειώνουμε πως η μάχη του τίτλου έχει ανάψει μετά το Ολυμπιακό Ράλι, καθώς μόλις 3 βαθμοί χωρίζουν τους επικεφαλείς Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη από τους τρίτους Γρηγόρη Νιώρα-Κώστα Κακαλή. Ενδιάμεσα και μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή βρίσκονται οι Γιώργος Φιλιππίδης-Δημήτρης Σαΐνης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου.