Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαφάρι: Ασταμάτητος Ροβάνπερα (+video)

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Σαφάρι: Ασταμάτητος Ροβάνπερα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαφάρι: Ασταμάτητος Ροβάνπερα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει την πρωτοπορία του αγώνα στην Κένυα στο 1-2-3 της Toyota. Πολλαπλά προβλήματα για τα Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μία ημέρα απόλυτης κυριαρχίας για τον Φιλανδό ο οποίος κέρδισε και τις έξι σημερινές δοκιμασίες! Κανείς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του.

Πίσω από τον Κάλε έχουν πλασαριστεί τα άλλα δύο Toyota των Έβανς και Κατσούτα. Ωστόσο η χρονική απόσταση που έχουν από τον Ροβάνπερα είναι στο ένα λεπτό και με την εικόνα που έχει ο αγώνας μέχρι στιγμής, δύσκολα θα απειλήσουν τον Φιλανδό. Εκτός, φυσικά, και εάν ο Ροβάνπερα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη ο αγώνας δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τα Hyundai. Ο Τάνακ χτύπησε σε βράχο και εγκατέλειψε ενώ ο Νεβίλ έχασε πολύ χρόνο και είναι στην τέταρτη θέση. Μπορεί ο Βέλγος να απέχει αρκετά από τον Ροβάνπερα. Ωστόσο δεν είναι πολύ μακριά από τον Έβανς με τον οποίον έχει πιο άμεση μάχη για το πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Τα Puma των Φουρμό και Μούνστερ συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα των RC1 αγωνιστικών. Πολύ καλή εμφάνιση μέχρι στιγμής από τον Έλληνα σπεσιαλίστα του Σαφάρι, Ιορδάνη Σερδερίδη ο οποίος έκλεισε την ημέρα στην 8η θέση.

Η αυριανή τρίτη ημέρα του αγώνα αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές.