Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μεξικού: Ο Tanak μπροστά μετά την πρώτη ημέρα

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Μεξικού: Ο Tanak μπροστά μετά την πρώτη ημέρα

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μεξικού: Ο Tanak μπροστά μετά την πρώτη ημέρα

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ott Tanak κέρδισε τις δύο πρώτες ειδικές με τις οποίες ξεκίνησε το Ράλλυ του Μεξικού. Πίσω του οι Rovanpera και Lappi.

Advertisement
Advertisement

Ο Εσθονός της Ford είχε το πλεονέκτημα του να ξεκινάει τελευταίος. Έτσι, καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί «άνοιγαν» δρόμο εκείνος κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης.

«Σήμερα ήταν αρκετά διασκεδαστικά. Όμως, αύριο αρχίζει η δουλειά» δήλωσε ο Tanak μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης ειδικής. Ο κόσμος συνέρρευσε μαζικά για να παρακολουθήσει τους ήρωες του WRC και αυτό δεν διέφυγε της προσοχής του Εσθονού. «Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Ήταν τόσος ο κόσμος που αισθάνεσαι ότι οδηγείς σε ένα τούνελ από ανθρώπους» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

Ο Lappi, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος του shakedown, έκλεισε την πρώτη ημέρα μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον συμπατριώτη του, Rovanpera. Όμως, ήταν ταχύτερος από τον teammate του στην Hyundai, Thierry Neuville.

Τα Toyota των Ogier και Evans ήταν στις θέσεις 5 και 6. Οι άνθρωποι της ιαπωνικής ομάδας δήλωναν πριν τον αγώνα ότι έχουν αυτοπεποίθηση για την απόδοση του Yaris στα χώματα του Μεξικού. Οι Sordo, Loubet, Katsuta και Lindholm συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Το Ράλλυ του Μεξικού συνεχίζεται σήμερα με 8 ειδικές διαδρομές.


Η πρώτη δεκάδα μετά το τέλος της πρώτης ημέρας

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula e: Ο Vergne νικητής στο θρίλερ της Hyderabad (+video)
70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις
Raikkonen: Επιστρέφει στα NASCAR