Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει οδηγός της Porsche o Hartley

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παραμένει οδηγός της Porsche o Hartley

FORMULA 1

Παραμένει οδηγός της Porsche o Hartley

FORMULA 1

Μπορεί να επισημοποιήθηκε πως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 θα αποτελεί επίσημο οδηγό της Scuderia Toro Rosso (διαβάστε λεπτομέρειες πατώντας εδώ), όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Brendon Hartley θα τεθεί εκτός «οικογένειας» Porsche. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο και η αιφνίδια αποχώρηση της γερμανικής εταιρείας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Άλλωστε μαζί έχουν σημειώσει αρκετές επιτυχίες, κατακτώντας δύο τίτλους στο θεσμό αλλά και μία νίκη στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν.

Έτσι λοιπόν, στο περιθώριο του 6ωρου αγώνα στο Μπαχρέιν, ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Porsche, Andreas Seidl, είπε στο motorsport.com: «Προφανώς θα υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα μπορεί να κάνει για εμάς, καθώς θα έχει πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Όμως βάσει της ιστορίας που έχουμε αποκτήσει μαζί, σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Porsche είναι τεράστιο και θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες συνεργασίας».

Μία από αυτές αφορά στο πρόγραμμα GT των Γερμανών στο WEC, καθώς παρά την αποχώρηση από την LMP1, αυτό συνεχίζεται κανονικά. Παράλληλα, υπάρχει εργοστασιακή συμμετοχή στο πρωτάθλημα IMSA που λαμβάνει χώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού ενώ δεν αποκλείεται να είναι στα πλάνα της Porsche κι όταν αυτή θα κάνει την είσοδό της στη Formula E – την περίοδο 2019/2020.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε εκεί θα αγωνίζονται και φέτος δύο άλλοι οδηγοί της, οι Andre Lotterer και Neel Jani, που θα τρέχουν στην ηλεκτρική φόρμουλα με τις Techeetah και Dragon αντίστοιχα.

hartley-wec17-Rd7-fuji-a640