Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Όταν ο πρωταθλητής χάνει την ψυχραιμία του (+video)

Ελλάδα 20:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν ο πρωταθλητής χάνει την ψυχραιμία του (+video)

NEWSMOTO

Όταν ο πρωταθλητής χάνει την ψυχραιμία του (+video)

NEWSMOTO

Ο αγώνας WSBK στο Magny-Cours αποκάλυψε μια άλλη πλευρά του 6 φορές πρωταθλητή Jonathan Rea.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στο Ράλλυ Ακρόπολις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC και την Formula 1 στο Grand Prix της Ιταλίας υπήρξε το τριήμερο που μας πέρασε και αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Στην πίστα του Magny-Cours της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε ο 7ος γύρος του θεσμού και γίναμε μάρτυρες ενός σπάνιου γεγονότος που έχει να κάνει με τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jonathan Rea.

Ο αναβάτης της Kawasaki φέτος, καταβάλει σε κάθε αγώνα τεράστια προσπάθεια προκειμένου να μείνει κοντά στην Yamaha του Toprak Razgatlioglu αλλά κυρίως στην πανίσχυρη Ducati του Alvaro Bautista, ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στον αγώνα της Γαλλίας η οδήγηση στο όριο αυτήν τη φορά δεν είχε το αποτέλεσμα που θα περίμενε ο Βρετανός, καθώς στο 2ο αγώνα του τριημέρου έπεσε με άτσαλο τρόπο πάνω στην Ducati του Bautista οδηγώντας τον Ισπανό σε πτώση και εκτός αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Ο Bautista όπως ήταν λογικό, έγινε έξαλλος με την κίνηση του συναθλητή του χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά του απαράδεκτη. «Αυτό δεν ήταν απλά ένα λάθος… δεν είναι αποδεκτό από εμένα, έγινε επίτηδες», σχολίασε ο αναβάτης της Ducati ο οποίος αργότερα, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα δέχτηκε τελικά τη συγνώμη του Rea. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Rea δείχνει υπερβολικό ζήλο, καθώς και στον αγώνα της Ολλανδίας είχε πέσει πάνω στον Razgatlioglu και τον είχε αφήσει εκτός αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Razgatlioglu ήταν ο μεγάλος κερδισμένος καθώς κατάφερε να πάρει τις δύο από τις τρεις νίκες του τριημέρου. Ο Τούρκος αναβάτης της Yamaha πλέον σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μπαίνοντας στη μάχη του τίτλου δυνατά αφού είναι 30 βαθμούς πίσω από τον Bautista.

Advertisement

Βίντεο της σύγκρουσης Rea με Bautista.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κατασκοπία: Η Ducati ετοιμάζει Diavel με V4
Αγωνιστικό DNA στην Yamaha R1 GYTR του 2023
Yamaha: Νέοι χρωματισμοί για τα R3 και R7