Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Yamaha: Νέοι χρωματισμοί για τα R3 και R7

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha: Νέοι χρωματισμοί για τα R3 και R7

ΝΕΑ

Yamaha: Νέοι χρωματισμοί για τα R3 και R7

ΝΕΑ

Η Yamaha φρεσκάρει τα supersport μοντέλα της με νέους χρωματισμούς για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των supersport μοντέλων της Yamaha είναι ίσως η πιο πλήρης που μπορεί να συναντήσει κανείς ανάμεσα στις εταιρείες μοτοσυκλέτας. Η οικογένεια των «R» ξεκινά από τα R125, συνεχίζεται με το R3, το οποίο έχει κυριαρχήσει στα πρωταθλήματα ταχύτητας σε όλο τον κόσμο, συνεχίζεται με το εξαιρετικό R7 και φυσικά η κορωνίδα είναι το μοναδικό R1.

Για το 2023, η Yamaha δεν προχώρησε σε σημαντικές τεχνικές αλλαγές στα R3 και R7, ωστόσο δεν παρέλειψε να τα φρεσκάρει προσθέτοντας νέους χρωματισμούς.

Στην περίπτωση του R3 συναντάμε μια μοβ απόχρωση, η οποία ονομάζεται Phantom Purple και έρχεται να δώσει ένα νέο, πιο νεανικό τόνο στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η R3 τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει αλλάξει σημαντικά διατηρώντας το ίδιο εξαιρετικό πλαίσιο. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 321 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 42 ίππους και 29,5 Nm ροπής, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας αγγίζει τα 169 κιλά.

Από την άλλη, η Yamaha R7 αποκτά έναν άκρως εντυπωσιακό λευκό χρωματισμό ο οποίος ονομάζεται Intensity White. Η μοτοσικλέτα συνδυάζει άψογα το λευκό στα φέρινγκ της, το μαύρο σε διάφορα σημεία και τις κόκκινες ζάντες, σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς.

Advertisement

Η Yamaha R7 χρησιμοποιεί έναν δικύλινδρο σε σειρά 689 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73,4 ίππους και 67 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι ποιοτικά με δύο δίσκους 298 mm εμπρός και έναν δίσκο 245 mm πίσω με ABS.

Advertisement

Για την ώρα μόνο τα R3 και R7 φαίνεται να έχουν αναβαθμίσεις για την επόμενη χρονιά στους χρωματισμούς, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας R να ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι της ανανέωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha: Προσομοιωτής σε βοηθάει να διαλέξεις μοτοσικλέτα (+video)
Yamaha Tracer 9 GT 2023: Με ραντάρ και adaptive cruise control
Ηλεκτρική Trial μοτοσυκλέτα από τη Yamaha

Advertisement