Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όσα έγιναν στον 4ο γύρο του ΠΠ Karting

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όσα έγιναν στον 4ο γύρο του ΠΠ Karting

ΑΓΩΝΕΣ

Όσα έγιναν στον 4ο γύρο του ΠΠ Karting

ΑΓΩΝΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 μπαίνει στην τελική ευθεία, μετά τη διεξαγωγή και τους τέταρτου αγώνα της χρονιά που πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ Αφιδνών «Kartodromo».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Με 32 συμμετοχές και τη θερμοκρασία σε… αντίστοιχα νούμερα, το θέαμα δεν έλλειψε παρότι λόγω μειωμένων συμμετοχών δεν πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στις Κατηγορίες Senior, KZ2 και KZ3.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά η Κατηγορία 60 Mini, στην οποία συμμετέχουν αθλητές ηλικίας 8-12 ετών, με τους μικρότερους εξ αυτών, ηλικίας 8-10 ετών να κατατάσσονται στην 60 Mini B, ενώ οι μεγαλύτεροι, ηλικίας 11-12 ετών, εντάσσονται στην 60 Mini A. Συνολικά 19 οδηγοί πήραν εκκίνηση με τον Αντρέα Σπανό (Praga Zahos Karting, Praga-TM)  να επικρατεί και στους δύο ημιτελικούς και τελικά να κερδίζει την 60 Mini A.

Advertisement
Advertisement

Στην 60 Mini B, τη νίκη πήρε ο Βαγγέλης Ντεντόπουλος (Athens Kart Shop, Tecno-IAME) ο οποίος πήρε τη δεύτερη καρό σημαία για φέτος.

Στην Κατηγορία Junior για οδηγούς ηλικίας 12-14 ετών, ο Κωνσταντίνος Κομνηνός (Speed Force, Exprit-IAME) σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του στο θεσμό, ενώ το αγωνιστικό μενού της ημέρας ολοκληρώθηκε με την Κατηγορία Club, που περιλάμβανε όπως πάντα φέτος, ένα Time Attack και δύο Τελικούς. Ο Ανδρέας Βαρσάμης (Abloy F.S Kart Racing, Kosmic-TM) ήταν αυτός που πανηγύρισε.

4th-Kartodromo-junior640

Advertisement

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 είναι πια έτοιμο για την καλοκαιρινή ανάπαυλα, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του θεσμού, με τον τελευταίο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 2-3 Σεπτεμβρίου, πάλι στο Kartodromo.