Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O Καναδάς θα κρίνει πολλά

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Καναδάς θα κρίνει πολλά

ΑΓΩΝΕΣ

O Καναδάς θα κρίνει πολλά

ΑΓΩΝΕΣ

Το γκραν πρι του Μόντρεαλ αναμένεται να δείξει τη πραγματική δυναμική της Ferrari σε ότι αφορά στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτή είναι η άποψη του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Φερνάντο Αλόνσο. Παρότι η ιταλική ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με το αριστερό, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ισπανού τον έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από έξι αγώνες. Ωστόσο, επειδή θαύματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, η Σκουντερία καλείται να αποδείξει στον Ισπανό πως έχει όντως διορθώσεις τις αδυναμίες της.

Advertisement
Advertisement

Ποιες είναι αυτές; Η τελική ταχύτητα και η πρόσφυση ήταν δύο στοιχεία που φώναζαν πως απαιτούσαν βελτίωση, από το χειμώνα ακόμα. Δύο στοιχεία που είναι αμφότερα πολύ σημαντικά στην πίστα Ζιλ Βιλνέβ. Γι’ αυτό λοιπόν κι ο αγώνας της Κυριακής θα πει πολλά για τη δυναμική της F2012.

«Νομίζω πως έχουμε βελτιώσει το μονοθέσιο μας σε αυτούς τους τομείς κι ο Καναδάς θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξης τεστ. Ελπίζω αυτό το Σαββατοκύριακο να δούμε μία ανταγωνιστική Ferrari – πράγμα που θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα αλλά για όλη τη σεζόν», δήλωσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.