Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νεκρός οδηγός σε αγώνα Ράλλυ στις ΗΠΑ!

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νεκρός οδηγός σε αγώνα Ράλλυ στις ΗΠΑ!

ΑΓΩΝΕΣ

Νεκρός οδηγός σε αγώνα Ράλλυ στις ΗΠΑ!

ΑΓΩΝΕΣ

Τραγική εξέλιξη είχε το Ράλλυ στο δάσος Νέματζι της αμερικανικής ομοσπονδίας σήμερα με τον θάνατο ενός εκ των συμμετεχόντων.

Advertisement
Advertisement

Ο Νιλ Τόμας Κάρλινσαουερ έχασε την ζωή του σήμερα έπειτα από ατύχημα που είχε με το Ford Mustang SVO στην διάρκεια της δεύτερης ημέρας του αγώνα.

Ο συνοδηγός του άτυχου Νιλ, Τιμ Κόλμαν τραυματίστηκε ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν μόλις ο τρίτος αγώνας του Κάρλινσαουερ με το Ford Mustang SVO. Είχε λάβει μέρος στους δύο προηγούμενους του δάσους Οτζίμπουε και της Lake Superior.

Ο αγώνας στο δάσος Νέματζι ήταν ο τρίτος για την regional series της αμερικανικής ομοσπονδίας Ράλλυ (ARA). Διεξάγεται στην πολιτεία της Μινεσότα και η επιφάνεια είναι χωμάτινη. Ωστόσο λόγω του -πολλές φορές- πολικού ψύχους που επικρατεί στην περιοχή οι συνθήκες θυμίζουν μάλλον το Ράλλυ Σουηδίας.

Advertisement
Advertisement

Η ARA είναι μία νέα ομοσπονδία (ιδρύθηκε το 2016) και έχει ως στόχο την διοργάνωση και προώθηση των αγώνων Ράλλυ στις ΗΠΑ. Ωστόσο δεν υπάγεται στην FIA και τα πρωταθλήματά της είναι ανεξάρτητα από εκείνα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο θάνατος του Κάρλινσαουερ είναι ένα ισχυρό σοκ το οποίο θα θέσει σε δοκιμασία τη νεοσύστατη ομοσπονδία.

Advertisement

Credit: dirtfish.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC: Νεκρός σε ατύχημα δοκιμών ο Craig Breen!
Η αιτία θανάτου του Μπριν
Ροβάνπερα: Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2024!

Advertisement