Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Καταλονίας: Παρθενική pole για Morbidelli

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP Καταλονίας: Παρθενική pole για Morbidelli

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Καταλονίας: Παρθενική pole για Morbidelli

ΑΓΩΝΕΣ

Την πρώτη pole position της καριέρας του στο MotoGP πανηγύρισε στη Βαρκελώνη ο Franco Morbidelli, με τη Yamaha να κάνει κατάληψη στο Top3!

Advertisement
Advertisement

Τον Ιταλό πλαισίωσε ο teammate του στη Yamaha Petronas SRT, Fabio Quartararo, ενώ ακολούθησε ο γερόλυκος Valentino Rossi, που μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα πως το 2021 θα αποτελεί τον teammate του pole man!

Οι προαναφερθέντες, παρέα με τον έτερο εργοστασιακό αναβάτη της Yahama, Maverick Vinales, εναλλάσσονταν στην κορυφή των χρόνων αλλά το 1.38.798 του Morbidelli αποδείχθηκε αρκετό.

Στις… καθυστερήσεις ο Quartararo πλασαρίστηκε πίσω του ενώ για τον «Γιατρό», θα είναι η πρώτη φετινή εμφάνιση στην πρώτη σειρά του grid.

Advertisement

Πίσω τους θα είναι η Pramac Ducati του Jack Miller, η M1 του Vinales και η Avintia Ducati του Johann Zarco ενώ στην τρίτη σειρά συναντάμε την εργοστασιακή KTM του Pol Espargaro, την εργοστασιακή Suzuki του Joan Mir και την εργοστασιακή Ducati του Danilo Petrucci.

Όσο για τον Andrea Dovizioso, που παρότι είναι ίσως η χειρότερη σεζόν του εδώ και χρόνια, παραδόξως προηγείται στη βαθμολογία αναβατών (!), δεν βρήκε ρυθμό στο Q1 και θα εκκινήσει τον αγώνα του Μονμελό από τη δέκατη-έβδομη θέση.

Advertisement

Αναλυτικά η κατάταξη:

Διαβάστε επίσης:
Το Instagram F1 Live με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη (video)

Advertisement

GP Ρωσίας: 96η pole position για Hamilton

Το F1 Vlog του χάους του Μουτζέλο