Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Χαμός στη βαθμολογία αναβατών!

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Χαμός στη βαθμολογία αναβατών!

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Χαμός στη βαθμολογία αναβατών!

ΑΓΩΝΕΣ

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP εξελίσσεται σε ένα από τα συναρπαστικότερα στην ιστορία του θεσμού!

Advertisement
Advertisement

Με τον Marc Marquez στα… pits λόγω τραυματισμού, είδαμε επιτέλους ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην κορυφή αφού ο Ισπανός έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, κατακτώντας έξι παγκόσμια πρωταθλήματα τα τελευταία επτά χρόνια (2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019), τα περισσότερα εκ των οποίων με μεγάλη διαφορά.

Τώρα όμως που λείπει ο… γάτος, γίνεται πραγματικά χαμός στην αρένα της κορυφαίας αγωνιστικής κατηγορίας των δύο τροχών. Και με έξι διαφορετικούς νικητές στους επτά αγώνες που έχουν λάβει χώρα έως τώρα, ουδείς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει βαθμολογικά.

motogp-2020-rd5-styria-final-corner-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Είναι χαρακτηριστικό πως τους πρώτους τρεις αναβάτες τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός, αφού ο Andrea Dovizioso (Ducati) είναι στους 84 ενώ οι Fabio Quartararo (Yamaha Petronas SRT) και Maverick Vinales (Yamaha) στους 83.

motogp2020-rd2-andalusia-jerez-vinales-rossi-b100x600

Πλέον τους έχει γίνει στενός κορσές και ο Joan Mir (Suzuki) που σκαρφάλωσε στους 80 ενώ αντίστοιχη είναι η κόντρα και για τις θέσεις από την πέμπτη και πίσω!

Advertisement

brno-2020-rd3-alex-marquez-bradl-a1000x600

Εκεί ισοβαθμούν οι Franco Morbidelli (Yamaha Petronas SRT) και Jack Miller (Pramac Ducati) με 64 πόντους, ο Takaaki Nakagami (LCR Honda) είναι στους 63 ενώ ακολουθούν από κοντά οι Miguel Oliveira (KTM Tech3) και Valentino Rossi (Yamaha).

Advertisement

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Όλα αυτά ενώ έχουν γίνει επτά από τους δεκατέσσερις γύρους της σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως αν επιστρέψει στον μεθεπόμενο αγώνα ο Marquez (MotoGP Γαλλίας, στις 11 Οκτωβρίου), τότε θα μπορούσε να στοχεύσει στο απόλυτο των 150 βαθμών που όσο κι αν ακούγεται τρελό, με το ρυθμό που σκορπούν βαθμούς οι υπόλοιποι, ίσως να του έδινε κάποιες ελπίδες να παραμείνει στο θρόνο!

Advertisement

marquez-motogp2020-qatar-preseason-test-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
MotoGP Εμίλια Ρομάνα: Νίκη για Vinales και Yamaha στο Μιζάνο

Το F1 Vlog του χάους του Μουτζέλο

Το δυσοίωνο μέλλον του Leclerc στη Ferrari