Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Επιστρέφει με την LCR ο Zarco

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Επιστρέφει με την LCR ο Zarco

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP: Επιστρέφει με την LCR ο Zarco

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν έμεινε πολύ καιρό εκτός δράσης ο Johann Zarco που επιστρέφει στην πίστα για λογαριασμό της LCR Honda!

Advertisement
Advertisement

O Γάλλος αναβάτης που είχε μία επεισοδιακή σεζόν με την KTM, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα και εντελώς άδοξα, θα αντικαταστήσει τον Takaaki Nakagami στους εναπομείναντες τρεις γύρους του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, δηλαδή τα MotoGP σε Φίλιπ Άιλαντ, Σεπάνγκ και Βαλένθια.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ιάπωνας που θα μείνει στα… pits λόγω προγραμματισμένης επέμβασης στον ώμο, ανανέωσε το συμβόλαιό του και για το 2020. Ωστόσο, ήταν ιδανική ευκαιρία στη Honda να αξιολογήσει πως μπορεί να τα πάει ο Zarco με την RC213V.

Βλέπετε, μπορεί να έχουν συμβόλαια και οι τέσσερις αναβάτες της, οι Nakagami-Cal Crutchlow στη δορυφορική LCR και οι Marc MarquezJorge Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα, όμως ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον τελευταίο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την αδυναμία του να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας (είναι μόλις δέκατος-ένατος στη βαθμολογία, με κανένα τερματισμό στο Top-10 και μόλις 23 βαθμούς στο ενεργητικό του ενώ ο teammate του είναι στους 325), φέρεται να μιλάει ήδη με τον ανταγωνισμό ενόψει 2020.

H τρίτη θέση στο grid του MotoGP Τσεχίας αποτέλεσε την καλύτερη στιγμή της σύντομης συνεργασίας Zarco-KTM

Όσο για τον 29χρονο Zarco, φέρεται αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά: «Θέλω να ευχαριστήσω την KTM που με αποδέσμευσε ώστε να μπορώ να κάνω αυτούς τους αγώνες με άλλη μοτοσυκλέτα. Για να δούμε τι μπορώ να κάνω. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, στοχεύοντας σε καλά αποτελέσματα αλλά και στο να το διασκεδάσω».

Η πρώτη του εμφάνιση με την LCR Honda θα είναι στις 27 Οκτωβρίου στο εντυπωσιακό σιρκουί του Φίλιπ Άιλαντ, στην Αυστραλία.