Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

LIVE Streaming: Η μάχη των Ελλήνων στο IAME World Final

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE Streaming: Η μάχη των Ελλήνων στο IAME World Final

ΑΓΩΝΕΣ

LIVE Streaming: Η μάχη των Ελλήνων στο IAME World Final

ΑΓΩΝΕΣ

Η μεγάλη ώρα έφτασε και για έβδομη χρονιά όλα τα βλέμματα του κόσμου του karting στρέφονται στους Παγκόσμιους Τελικούς της IAME. Αυτοί διεξάγονται στην πίστα karting Le Mans της Γαλλίας, με τη συμμετοχή οδηγών από 46 χώρες – ανάμεσά τους και 14 Έλληνες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τέσσερις αθλητές μας λαμβάνουν μέρος στην κατηγορία X30 Mini. O πρωταθλητής της κατηγορίας στο IAME Series Greece 2018, Μάριος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Ντεντόπουλος που κυριάρχησε στην Κλάση Mini B, ο τρίτος στην τελική βαθμολογία Γιώργος Καφαντάρης και ο Νικόλας Φραγκάκης, που ταξίδεψε στη Γαλλία ως wildcard.

Στην X30 Junior έχουμε εκπροσώπηση από τρεις οδηγούς. Τον πρωταθλητή Κωνσταντίνο Κομνηνό, τον νικητή στο φινάλε της Καλαμάτας Στυλιανό Πετρίση και τον Ανδρέα Δεβετζόγλου που τους πλαισίωσε στη βαθμολογία. Στην X30 Senior συμμετέχουν οι δύο μεγάλοι μονομάχοι όλη τη σεζόν στο IAME Series Greece, ο Πρωταθλητής Αλέξανδρος Ντάρσυ και ο Θανάσης Χούρλιας.

Advertisement
Advertisement

Στην X30 Master, μοναδικός Έλληνας είναι ο πρωταθλητής στην Κλάση Master της κατηγορία X30 Senior στη χώρα μας, Δημήτρης Παπαναστασίου. Στην X30 Super τρέχουν με τα ελληνικά χρώματα δύο οδηγοί. Ο κυρίαρχος της κατηγορίας στην παρθενική χρονιά διεξαγωγής του IAME Series στην Ελλάδα, Φίλιππος Καλέσης, ενώ αντί του Βασίλη Μακρόπουλου που είχε κερδίσει το εισιτήριο, αγωνίζεται ως επιλαχών ο Γιώργος Λαζαράκος (Lazer).

Τέλος, στην X30 Super Shifter έχουμε δύο Έλληνες. Αμφότεροι αγωνίζονται ως wildcards, αμφότεροι προέρχονται από μία σεζόν με σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες εκτός συνόρων: τον Διονύση Λιβέρη και τον Φώτη Σωτηρόπουλο.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει warm up και Qualifying Heats 1, 2 και 3 σε όλες τις κατηγορίες, με σύμμαχο τον καιρό που είναι καλός και θα επιτρέψει να δούμε μεγάλες μάχες.

Advertisement

Απολαύστε τες πατώντας Play!

Advertisement

Η δράση ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 11/10, με το Warm Up σε όλες τις κατηγορίες και το Qualifying Practice, τα οποία μπορείτε να δείτε στο  link που ακολουθεί!