Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Κάσιντι το δεύτερο e-prix στην Ντιρίγια (+video)

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Ο Κάσιντι το δεύτερο e-prix στην Ντιρίγια (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Κάσιντι το δεύτερο e-prix στην Ντιρίγια (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Νικ Κάσιντι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το 50ο e-prix της καριέρας του κερδίζοντας στην Ντιρίγια και περνώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Advertisement
Advertisement

Για τον Νεοζηλανδό η πρώτη του σεζόν με την Jaguar εξελίσσεται φανταστικά μέχρι στιγμής. Ο Κάσιντι έχει εξασφαλίσει σε τρεις αγώνες δύο podiums και μία νίκη!

Σήμερα ο Κάσιντι οδήγησε ταχύτατα αλλά και με εξαιρετική στρατηγική. Έτσι κατόρθωσε να μετατρέψει την δεύτερη σειρά εκκίνησης στην πρώτη του φετινή νίκη. Από την pole είχε ξεκινήσει ο Όλιβερ Ρόουλαντ ενώ δεύτερος ήταν ο Φράινς. Ο Ολλανδός πήρε, μάλιστα, την πρωτοπορία μετά την εκκίνηση. Δεν κατόρθωσε, όμως, να την διατηρήσει μετά τον πρώτο γύρο των attack modes.

Τότε ήταν που ο Κάσιντι έχτισε την απαραίτητη διαφορά από τους διώκτες του ώστε να κρατήσει την πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Δεύτερος ήταν ο Φράινς ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ρόουλαντ. Ο μέχρι πριν τον αγώνα πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Πασκάλ Βερλάιν τερμάτισε έβδομος ενώ ο χθεσινός νικητής Ντένις μόλις δέκατος.

Advertisement

Για τον Ντένις οι κατατακτήριες σήμερα είχαν πάει χειρότερα και από εκείνες του Μέξικο Σίτι. Έτσι ο πρωταθλητής έπρεπε να ξεκινήσει από την 14η θέση χωρίς να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για τη νίκη. Οι Χιούζ και Φαντούρν συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

Έπειτα από το διπλό e-prix στην Ντιρίγια ακολουθεί μία αρκετά μεγάλη διακοπή σχεδόν δύο μηνών μέχρι τον επόμενο αγώνα. Αυτός θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula e: Ματαιώνεται το e-prix του Χαϊντεραμπάντ
Formula e: Ο άρχοντας του Μεξικού! (+video)
Formula e: Ο πρωταθλητής είναι εδώ! (+video)