Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Κάσιντι νικητής στον 2o αγώνα του Βερολίνου (+video)

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Ο Κάσιντι νικητής στον 2o αγώνα του Βερολίνου (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Κάσιντι νικητής στον 2o αγώνα του Βερολίνου (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Νικ Κάσιντι κέρδισε για πρώτη φορά φέτος στο Βερολίνο με πολύ καλή άμυνα απέναντι στον δεύτερο Ντένις. Τρίτος ο Βερν.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίοι γύροι του αγώνα βρήκαν τον Ντένις με λίγη περισσότερη ενέργεια στην μπαταρία του σε σχέση με τον Κάσιντι. Όμως, ο οδηγός της Envision αμύνθηκε εξαιρετικά και πήρε μία νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία.

Οι δύο ABT Cupra των Φράινς και Μίλερ είχαν καταλάβει την πρώτη σειρά εκκίνησης και διατηρήθηκαν στην πρωτοπορία μετά το σβήσιμο των πέντε κόκκινων φώτων. Πίσω τους έστριψαν οι Μπουέμι, Βερν και Έβανς. Οι οδηγοί των δύο Cupra θα έπαιρναν και πρώτοι τα attack modes τους. Ο Βερν ήταν ο επόμενος.

Advertisement
Advertisement

Έτσι προσωρινά η πρωτοπορία πέρασε στον Έβανς με τον Μίλερ να τον διαδέχεται όταν ο Νεοζηλανδός πήρε το δικό του attack mode. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μίλερ οδήγησε αγώνα formula e στην καριέρα του. Οι ανακατατάξεις ήταν συνεχείς με τους οδηγούς να προσπαθούν να κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας για το τέλος του αγώνα.

Advertisement

Οι Μπερντ και Μπουέμι είχαν επαφές και βγήκαν από το παιχνίδι της νίκης σχετικά νωρίς. Δέκα γύρους πριν το τέλος ο Κάσιντι ήταν πρώτος με τους Ντένις, Βερν και Έβανς να τον ακολουθούν. Ο νικητής του χθεσινού αγώνα έδειξε ότι είχε αρκετό απόθεμα ενέργειας για το τέλος.

Advertisement

Ωστόσο δεν μπορούσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βερν. Ο Γάλλος με τη σειρά του δεν ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να απειλήσει με αξιώσεις για την κορυφή. Έτσι, ο Νικ Κάσιντι κατάφερε να πάρει πρώτος την καρό σημαία. Με τη νίκη αυτή ο Νεοζηλανδός έκλεισε την ψαλίδα που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βερλάιν στους 4 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lucid αποκαλύπτει τη σχέση της με την Formula E
Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)
Formula e: Ο Έβανς κερδίζει τον πρώτο αγώνα του Βερολίνου (+video)